usenmedimyaptimbirvelet UrbanMom deliriyorum ya hastalandım bu yüzden bi cee diyip güneş çıkıyo cee diyip gidiyor şimdi haftasonu eşim evde kaldık evde, fırtına yağmur sel şu an ne ararsan var.
Aklimideliricem Bende Ağrı’dan bildiriyorum 2 gündür öğlene kadar kısa kollu giyilebiliyo ama akşamları hala soğuk bence djskdjjd
tekqueenbenimokey patlakprezervatif eskisehir kutahya arasi arabayla 50dk suan yagmur bastırdı nerde adalet ey mevlam ben eskisehire gidiyom xbhxjxjx😂
Mom_87 UrbanMom tam Ankara’nın hava durumunu bildirmeye geliyordum ki siz ankaradaymışsınız 😂 içim karardı resmen… Çamaşırları zor kurtardım. Camlardan su giriyo. Benimki dert değil muhtemelen giriş katın evini su bastı 😪
noodlesever UrbanMom konyadayım, çok sıcak ama arada bi gök gürleyip yağmur atıştırıp geçiyor evde vantilatör çalışıyor baskın bi sıcak bunaltıyor 🤦
Rabia_annesi UrbanMom Daha Yağmur devam ediyor ara sıra öğlen Gök gürültülü Yağmur ve dolu vardı Kayseride
UrbanMom oylesinebiri__ bende soguk hava hic sevmem hatta o kadar sevmem ki yazın sıcaklarda bile kaynar su ile duş alırım 😂
tubatogan UrbanMom 2-3 saat önce bir arabanın gazabına uğradım ve sucuk gibi oldum. Konum bildiriyorum… Ankara…