Gly22 Kızlar merhaba Bebelag gold mama dan aldık ilk defa yaptım fakat puding gibi bir kıvamı oldu bebeğim yutamadı bile ben mi yanlış yaptım kullananlar yardımcı olur musunuz lütfen
Prensesannesiii26 Gly22 canım sıcaklığıyla alakalı olabilir ve bir ölçek silme koyduğuna emin ol kıvamlı hiç başıma gelmedi ama bu sebeplerden kıvamlı olabiliyormuş
Gly22 Prensesannesiii26 sıcaklık ve ölçüye dikkat edip bir kere daha denicem sıcaklığı nasıl yapıyordunuz ılık dimi
Prensesannesiii26 Gly22 40 derece olacak canım atesolcerin varsa onunla ölçerek yap ilk başlarda sonra zaten elin o sıcaklığa alışacak atesolcere ihtiyaç duymazsin dene bakalim bide öyle ama ondandır büyük ölçüde ölçeği silme şekilde yap
Baharaytekin Gly22 biz1 senedir doğumdn beri kullaniyrz hiç yasamadm öyle birşey. Ölçüsü tamsa başka bir sorun olmali
DBsvn Gly22 oradaki oran biraz fazla yarı yarıya koymanız tavsiye ederim bu sefer alışıyolar fazla olmasına daha fazla istiyolar doktor bana öyle söylemişti yani 1 aylık bi çocuk için atıyorum 90cc yazıyorsa eğer 60 verin
Gly22 DBsvn yani 60 ml e 2 ölçek koyup yapmalıyım doğru anladım dimi bir de günde kaç defa 60 ml mama vermem doğru olur
Bebeminnie Gly22 emiyor mu bebeğin? Emiyorsa her emzirmeden sonra 30 cc yapıp ver isterse bi 30 daha yaparsın emmiyorsa direkt 60 yap 2-2.5 saatte bir mamayı da silme kaşık koyman gerekiyor tepeleme olmayacak
DBsvn Gly22 evet anne sütü alıyorsa eğer günde 2 kez falan ver bence bir sabah bir akşam yeterli olur eğer doymasa gene verirsin duruma göre
Sumide Ben de kullaniyorum ama sıvı kivami reflu mamasıyla karıştırınca koyulaşır ancak baska türlu koyulasmadi hic 🤔