-SweetPanda- Meri-Mel Ayy meriiimmmm keşşşşkkkeee yakın olsaydıkkk okadar çok isterdim ki seninle yüz yüze görüşüp en yakın dost olmayı🥹
hazal3421 -SweetPanda- ya yakınız ama benim bebeler 2 ve. 1 yaşında bu yüzden en ufacık bir mesafe bile çok zor oluyor maalesef
bulutlarinsesi -SweetPanda- bende İstanbul’un tam anlamıyla öbür ucundayım 😂 üstte kalsında bacı çıkar belkiii 😂
fatmaanuurr22 -SweetPanda- yaa öyle miiii uzak değilmişiz isterseniz ortak bir yerde görüşüp kahve içebiliriz
fatmaanuurr22 -SweetPanda- Benimde binadaki komşularım dışında tanıdığım kimsem yok çok iyi oluurrr 🌸 ne zaman müsaitsin, nerede buluşalım?
-SweetPanda- ElisaMom_ Kııızzzzz direk gel coşalımmm mükkkkkeeemmmeeel bir enerjin var en bi sevdiğim😂💗
ElisaMom_ -SweetPanda- ufff bende bitmez enerciii💃2 çocuktan sonra master pro max enerciii yüklendi 🤣💃💃
-SweetPanda- fatmaanuurr22 Ayy bilmem benim kız kreşe gidiyo saat 11den 5e kadar, o kreşteyken görüşelim yoksa senin bebeyi rahat bırakmaz çocukları çok seviyo da sevmek istiyo hep ondan🤭 olmadı pelicanda görüşürüz uyar mı sana🌸