-SweetPanda- Lütfen biri üstüme baco atabilir mi😅 Avcılarda yaşıyorum 30 yaşındayım ve 3 buçuk yaşında kızım var. Hadiii avcılarda yaşayan herkess yazsıınnn, avcılarda yaşayanı tanıyan etiketlesinnn bana yakın baco lazımmm🤭 şimdiden teşekkürler♥️
fatmaanuurr22 -SweetPanda- Ben Avcılar Anadolu Hastanesi’ne yakın oturuyorum. 19 yaşındayım 11.5 aylık kızım var. Bende daha önce böyle bir post açmıştım ama kimseyi bulmamıştım. Siz ne tarafta oturuyorsunuz?
-SweetPanda- gizememre Hahahahahha hayııırrr elenmediinnnn tabikkiii ama aramızda mesafe varmış baya🥹
gizememre -SweetPanda- evet ya aslında şöyle Avcılar , esenyurt , başakşehir anneleri ortak bir avm de buluşup kahve date yapabiliriz 💕
-SweetPanda- fatmaanuurr22 Ayy kız ben orda doğum yaptıımmm hastane bize çok yakınn, ben cihangirdeyim🥰
Meri-Mel -SweetPanda- Klasikleşen yaz postu baciko arayışı yakın olsaydık canım yaşlar yakın çocukların yaşı ve cinsiyeti tutuyor veeee kalpler bir iko insan ne güzel olurdu ya🥺🥲
-SweetPanda- Meri-Mel Ayy meriiimmmm keşşşşkkkeee yakın olsaydıkkk okadar çok isterdim ki seninle yüz yüze görüşüp en yakın dost olmayı🥹
fatmaanuurr22 -SweetPanda- yaa öyle miiii uzak değilmişiz isterseniz ortak bir yerde görüşüp kahve içebiliriz