trnipek Merhaba hanımlar. 1,5 yaşındaki kızım için İgor sandalet düşünüyorum kullanan memnun kalan var mı tavsiye eder misiniz? Ya da önerebileceğiniz başka modeller de olabilir
organikirmik trnipek bana çok sert geliyor igor sandaletler sanki ayağını yara yaparmış gibi çocuğun. Kullanan arkadaşlarım memnun ve öneriyorlar ama benim içime sinmedi. Vicco aldım ben
cokbilmismom trnipek ben hiç beğenmedim hangi modelini denediysem oğlumun Ayagi içine bile girmedi girende iki numara büyük geldi çok saçma kalıpları var. Suan crocs terlik giyiyor
mrscakir trnipek bizde 2 rengi var bir kaç arkadaşım çorapsız rahat değil dediği için çorapsız giydirmedim hiç çorapla gayet rahat kızım ama çorapsız bilmiyorum nasıl olur ☺️
tekqueenbenimokey trnipek igor kullaniyorum kizima memnunuz corapsiz kullaniyor asla acıtmıyor gayet yumusak elastan
meeerve organikirmik vicco da nasıl bir model aldınız acaba? Eşimde igoru beğenmiyor plastik resmen diyor
trnipek cokbilmismom başka modellere de bakıyorum aslında ama herşeye uyum sağlayan bir model bulamadım
trnipek tekqueenbenimokey bazıları çorapla kullanılıyormuş acıtıyor diye Bnde çöp beğeniyorum almak istiyorum bakalım inşallah acıtmaz
tekqueenbenimokey trnipek acitsa illaki yara yapardi yada kizim aciyor derdi bizde herhangi bir sikayet olmadi 😊
trnipek Mariposa Bnde almak istiyorum da pişman olur muyum acaba . Terlikte aldım ama elbiselerin altına da olmuyor 😄
Mariposa trnipek elbiselerin altina cok yakisiyor, tek tavsiyem alacaksaniz 1 numara buyuk alin , ya da magazada deneyerek alin
organikirmik meeerve ben şunu aldımm flow diye geçen model. Bi tane de bumba var o daha rahat duruyo ama ben internetten alışveriş yapmaya üşeniyorum beklemek zor geliyor 😂 mağazada da o yoktu ondan bunu aldım. Bumba’yı çok önermişlerdi
trnipek meeerve aynı benim eşimde öyle plastik çirkin diyor. Ama ben kız çocuklarına çok yakıştırıyorum