Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Kızlar unutanlar için hatırlatmak istedim önlisanstan lisansa geçmek isteyenler varsa bugün son. 2100 ₺ kayıt ücreti var. ÖSYM ais ten başvuru yapılıyor
LezizeNine Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bu sene girmek istedim ama hazırlığım yoktu gelenim gidenim çoktu kitaplar bile aldım ama seneye bıraktım ya. Zor mu bu sınav acaba canım daha önce hiç girmedim ben kendimi deneyip olursa 4 yıllığa tamamlamak istiyorum 🥺
zehross00 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan İnanmıyorum kaçırdım resmen yaaa. Öncesinde de o kadar bakmıştım ne zaman başvuru diye. Hamilelik durumu olunca aklımdan çıkmış tamamen offf yaa
sadbut LezizeNine evet zor özellikle mantıkları sacma sapan , bilemedim bastan 4 yıllık kazansak daha kolaydı bencendkdkkd
yildiz49_ LezizeNine şuan ki sorular nasıldır bilemem ama ben daha önce girmiştim ve doğru düzgün mat bilgim yoktu. istediğim bölümde sadece 1 kişi alıyordu. kazanmistim
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan LezizeNine canım sınav sorularına baktım benim de pek hazırlığım yok aslında ama sorular tyt den biraz daha basit
LezizeNine yildiz49_ ay maşallah ben yine kendi üniversitemi istiyorum bu yüzden biraz çalışmak istiyorum ya bakalım.
DreamTheater LezizeNine yok 5 dk bir fark olması lazım ama dgs de Türkçe soruları uzun oluyor vakit kaybettiriyor çok. KPSS sınavından 91 puan aldım ve son 20 dakika kala tüm soruları bitirmiştim yani hızıma güvenirim ama dgs de yetiştirmekte zorlandım
LezizeNine DreamTheater anladım canım ben de paragrafta iyiyim ama dediğin gibi anlayarak bi seferde okuyup çözmem lazım yoksa bana da yetmez süre 🥺