ozoipkberl Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu. Emziriyorum, ve 2 aydır ter kokumdan nefret ediyorum. Sanki her gün kıymalı pide yiyormuşum gibi kokuyorum 😃 sürekli duş alıyorum ama nafile sizde de boyle bir durum var mı yada çözümü olan var mı ?
tsmutter ozoipkberl tuz roll-on. Suyla ucunu ıslatıp kol altınıza sürüyorsunuz. Tuz ter kokusuna sebep olan mikroorganizmaların oluşmasını engelliyor ve sıfır koku oluyor. Ben de doğumdan önce hiç terlemez ve kokmazdım. Sonra bana da böyle oldu. Çözümüm de tuz oldu
banauygun ozoipkberl o dönemde hiç bişey fayda etmez rolon krem vs hormonlardan havaların ekstra sıcak olmasi baya terletiyor benim dışarı çıkınca sırtım boydan boya ful islanirdi koltuk altim felan evde atletle gezerdim yinede sanki duş almışım gibi olurdum 3. Aydan sonra düzeldi
Mariposa ozoipkberl vucut kendini toparlama surecinde, organlar hormonlar dogumdan sonraki eski haline hizla donmeye calisiyor , o toksikligi vucuttan terleyerek atiyorsunuz gunde iki uc kez dus alabilirsiniz o ter ve koku zamanla bitiyor zaten
nutellaaaaa ozoipkberl karbonat kesin çözüm terlesen bile asla kokmuyor dene derim. Karbonatı çay tabağına koyup sulandırıyorum koltuk altlarıma sürüyorum terlesem bile asla kokmuyorum sen düşün artık 😊
anonimomss tsmutter bildiğimiz sofra tuzunu mu ıslatıp sürüyoruz sadece kokuyu mu önlüyor yoksa terlemeyi de önlüyor mu
elos_ Mariposa ne kadar zamanda bitiyor ben de çok fena durumdayım sürekli terliyorum ne giysem yakıyor bunalıyorum menapoza girmiş gibiyim
Mariposa elos_ evet evet bir sure oyle oluyor vucut biriken odemi bi sekilde atiyor, suan oglum 6 aylik hic terlemiyorum hava cok sicak olmasina rağmen, oncesinde sizin gibiydim
metomom Mariposa benimki 15 aylık hala terliyorum ve kokuyor gibi geliyor psikolojik mi acaba her gün duşa giriyorum rolon vs sürekli kullanıyorum
balkizlar ozoipkberl 10 yıldır falan naturalive rollon kullanıyorum herkese öneriyorum çok terleyen biriyim ama kolay kolay kokmam… sebebinin o olduğunu düşünüyorum bence deneyin
nutellaaaaa SooMin evet gerçekten doğumdan sonra kurtarıcım oldu her gün duş alsam bile terliyordum bende burada yorumlardan görmüştüm denedim ve çok memnun kaldım 😊
yusufmoms27 ozoipkberl benimde ilk zamanlar öyleydi asla terleyen biri de değilimdir terlesem de terim kokan bi değilim ama lohusalıkta ilk 3 ay fln öyleydi sonra kendi kendine geçti
benbenimm ozoipkberl kol altına karbonatın azıcık islat sur hiç bir koku kalmıyor yada limon sür inan bana dua edeceksin