hghg fatmazehra06 3 ay 5 günlük bir günü bir gününü tutmuyor gibi şuan biraz daha iyi ama birkaç hafta önce çok fenaydı emzirmek işkenceydi resmen emmek istemiyordu her pozisyonu her yolu deniyordum emzirmek için ama şükür şimdi biraz daha iyi
mmoz fatmazehra06 anam ağlıyor gündüz uykuları yok,2.ay aşısı olduk 2 gün çmce 2 gündğr çıplıklar atıyor ağlıyor.Düzgün emmiyor gazı da var var oğlu var.2 ay 16 günlük
zumrafulya 3 ay atağımıza girdik malum çok huzursuz sürekli uyanık uyumuyor bazen memeyle kavga ediyor
minnakanne5 fatmazehra06 2ay 24 günlük olduk 3 olcaz ama sürekli böyleyiz son zamanda demekki atak geldi dedim
fatmazehra06 @minnakanne5 2 ay 21 günlük olduk Bızde ınsallah en kısa zamanda geçer 3. Ay dan ümidim var bırseyler yoluna gırecek
fatmazehra06 @minnakanne5 malesef bıtmedı sızınde var mı gaz sorununuz neler yapıyorsunuz damla felan kullanıyor musunuz
minnakanne5 fatmazehra06 yok daha kullanmadım hiç çıkabiliyor ama ne zaman geçer acaba bebek büyütmeyi unutmuşum yaaa 2 bu benim
fatmazehra06 @mmoz malesef zor ınsallah bır an önce geçer aşı bebeklerı çok etkılıyor Bızımkı de oyleydı 3 günden sonra gecıyor aşı huzursuzluğu
mmoz fatmazehra06 bugün aşı gününü de sayarsam 3.gün daha iyi gibi ne zaman nefes alıcaz bilmşyorum ama
flowersssss 3 gün önce aşı olduk. Gazı çok fazla var. Bazı geceler hiç uyumuyoruz ağrıdan. 2ay 17 günlük. 3.ayda azalmasını umuyorum. Haftaya sünnetimiz var. Sonra rota menenjit aşıları. Bu ara çok bunaldım çok stresliyim 😣
fatmazehra06 @flowersssss bende rota ve Menenjıt yaptırıp yaptırmamakla çok kararsızım 2. Ay aşılarında bıle bana huzursuzdu ateşlendi ağır atlattı o yüzden korktum açıkçası Aydan Benımde umudum var ınsallah Duzelır Bızımde gaz sancılarımız var herhangı bı damla kullanıyor musun gaz masajını ıhmal etme en ıyı o rahatlatıyor Clinikid masaj yağı ıle yapıyorum
flowersssss fatmazehra06 aşıları yaptırmıycaktım dün konu açtım hatta. Ben hayatımda hiç menenjit olan birini duymamıştım ama yorumlarda çevresinde olan çokmuş. Bayada ağır bir hastalık. Kalıcı hasarlar bırakıyomuş. Çok korktum o yüzden yaptırmaya karar verdim. Gaz için damla aldım ama sanki onu kullanınca daha rahatsız olduğunu hissettim ve bıraktım. Clinikid kullanıyorum. Vaad ettiği kadar mucize etkileri yok ama yinede iyi geliyo bence