sevdaerol Bana sadece akrabaların yanında ne olur çok açık giyinme der ,diğer türlü hiçbir şeye karışmaz😂
BongomyaPrensi Gamzelikiz_34 annem babam zaten yeterince karışıyordu😏😏 birde kocamın karışmasını kaldıramam o yüzden ona bu cüreti vermedim 😎
ikiprenses_annesii Gamzelikiz_34 Ben açıkken kısa falan giyindiğimde eşim hep karışırdı iki laf eder hemen surat asardı🙄🤣şimdi artık tesettüre girdim ferace giyiniyorum keşke hep böyle olsaymışsınız diyor
aycaunalsimsek Gamzelikiz_34 asla karışmaz, bu zamana kadar aramızda böyle bir sohbet olmadı, ben nerede nasıl giyineceğimi bildiğim için ona gerek kalmıyor diyelim 😅 sadece bana yakışmayan kıyafet olursa ona yorum yapar, sana rengi veya işte modeli yakışmadı bence diye
Maviim Gamzelikiz_34 Karışmak istese de karıştırtmazdım zaten de karışmaz ama bende zaten nerde ne giyeceğimi bilirim yani yeri gelir şort veya kısa etek de giyerim tatilde yazlık yerde mesela yeri gelir dekolte bile olmaz boğazıma kadar kapalı birşey giyerim ortamına göre aslında. Ama genel olarak çok açık değilim zaten. Yani günlük hayatımda en açık olarak adlandırabileceğim askılı üst giyerim yazın kalın askılı odur yani.
yusufmoms27 Gamzelikiz_34 kapalıyım ben eşim sadece dar giymemi istemiyor o kadar ne giydiğime karışmaz
yusufmoms27 Dedektifgadget cross ve tesettür ne alaka cnm bende kapalıyım ama giyiyorum bi yer görünmüyor ki
balyanakannesi26 Gamzelikiz_34 eşim rengine tarzına asla karışmaz açıklığına biraz karışır onu da tatlı dille söyler karım bu biraz açık gibi sanki der yada bazen bir şey söylemez ben yüz ifadesinden anlar sorarım evet hoşlanmadım aşkım derse değiştiririm bazen 😂❤️
yusufmoms27 Dedektifgadget değişik bi postunuza daha denk geldim eşinizin psikolojik sorunları var bence
haless39 Gamzelikiz_34 karışmaz,bazen kombini beğenmezse yorum yapar,dikkate aldığımda oluyor,almadığımda.Yani zaten karışmamalı,kocaman insanlarız,herkes nerede nasıl giyeneceğini biliyordur sanırım