elizinannesigeldi asilhanmoms 3 ay 4 günlükken başlamıştı , 6 hafta sürmüştü bizim . Ama, biri bitiyor biri başlıyor nefes almadan 🥲
barismom asilhanmoms 3.5 aylıkken başlamıştı 4. Aya kurban oluyum diyorum diş zamanı ve 8. Ayda başlayan mahvetti beni 11 aylık daha tam düzelmedi😓
tazeanneecik asilhanmoms şu an 4 ay 3 günlük geçen hafta cuma gunu aşı oldu. Tamamen huy değiştirdi zaten uykuya direnen bir bebekti simdi asla uyumayan bir bebek oldu bilmiyorum 4. Ay atağı mi geldi aşiyla birlikte yoksa sadece aşı huzursuzluğu mu. Ama cok huysuz bir bebek oldu normalde uyanınca gülücükler saçardı simdi aglayarak uyaniyor kendinden geciyor
asilhanmoms Gokturkmom benim bebegim genel olarak cok huysuz mizmiz bir bebek 4 ay 5 gunluk hala basladi mi yoksa basladi da ben mi farketmedim cozemedim 😂
asilhanmoms elizinannesigeldi bizde ataklar gecirdik mi acaba ya bebekken ya zamane bebeklerinin ataklari hic gecmiyor😂
elizinannesigeldi asilhanmoms biz 8 ay 8 günlüğüz, beni perişan etti vallahi 😔 saçlarım beyazladı cidden , atak harici de çok huysuz bebeğim var . Şuan 8. ay atağı felaket ve de diş … Şimdiki bebeler böyle 🥲
elfaa 3 ay 5 günlük bebeğim dünden beri uykusundan ağlayarak uyanmaya başladı hasta mı atak mı anlamaya çalışıyorum ama uykuya direniyor emmiyor sadece etrafı izliyor. Bende ruhum uyurken ayakta kalma savaşları veriyorum 😅
asilhanmoms elfaa yaa benim bebegim biberonla besleniyor esim icirirken falan oda biberonu agzindan atip sag sola bakiyor ben icirirken yuzunu muslin ortuyle kapatiyorum yapamiyor onu dikkati dagilmiyor😂
elfaa asilhanmoms bizimki asla yüzü kapalı falan durmuyor ya aşırı sert prensipleri var beni maymun ediyor 😅
asilhanmoms tazeanneecik yaa atak olabilir benimde atagimizin baslayip baslamadigini anlamamam bu yuzden sanirim cunku bebegim gun icinde sadece 10 dk falan neseli onun disinda hep agliyor mizmizlaniyor 😂😂
tazeanneecik asilhanmoms benimki de şu an oyle 2 dk guluyor yarım saat agliyor ve asla susmuyor ağlamaya başladıktan sonra
asilhanmoms elizinannesigeldi ben alistim sanirim aksam bebegim uyuyup dinlenmek icin uzandigimda bile aglama sesi kulagimda yankilaniyor 😂😂
elizinannesigeldi asilhanmoms Ahahaha aynısı aynısı 🥲🤣 Allah bizlere güç kuvvet versin inşallah canım benim
mommyshark1567 asilhanmoms Tam üç aylıkken başladı, diş patlatma ile 5. Ay sonunda bitti. Çok zorlandık ikimizde. Her bebek 4. Ay atağı yaşamıyor. Yeğenim mesela; hiç bir atak matak - sendrom bir şey olmadı çocuğa 🤓
asilhanmoms mommyshark1567 ayy insallah ataksiz devam ederiz dicemde benimkinde dogustan ataklar var hep bagirip agliyo😂
asilhanmoms elizinannesigeldi amiin insallah valla gulucuk kahkaha ne zaman atacak diye bekliyorum sadece babasina 5 dk gulucuk kahkaha atiyor sonra hep bi aglama hali😂😂