1buket Merhaba anneler bebekleriniz kaç aylık, kaç kilo ve boy uzunluğu ne kadar ? Özellikle erkek anneleri ☺️
deletedmom1212 1buket 3 kg 200gr 51 cm doğdu tam 4 aylıkken 7,5 kilo 67 cm idi 10 gün sonra 5 aylık olucaz ama kilo verdi gibi çünkü nu aralar meme reddi ağlama krizleri yasiyoruz ve bayağı hareketlendi
deletedmom1212 Aysun0300 ne zaman isterse emiyor belli bir ölçütü yok canım emme süresi ise onun ruh haline bağlı bazen emzik niyetine yarım saat bile emdigi oluyor bazen ise 2-3 dakika ama sık sık balgam kustugu icin doğduğu günden bugüne kadar sürekli emzirmeye gayret ediyorum gece max 3 defa emer cok kısa 3-4 dk sadece
Ebo39 3 bucuk aylik 7,500 kg 69 cm boy 4 hafta onceki olculeri :) Allahim tum bebislere saglik versin
Ybusra Denizbayir maşallah çok iyi benimki de 3 aylık erkek 6600 60 santim azmı ki bizimki sizinkini görünce anne sütü mü sadece beslenme düzeniniz nasıl
Egeymen 1buket maşallah bebişlerin hepsi tosuncuk 😀 2800gr 42,5 cm doğdu 3 aylık kontrolde 6700 gr 58 cm olmuştu 5 gün sonra 4 ay kontrolünde nolmuş görücez bakalım 🤷♀️☺️
ilknur159 gzm_42 ay normal bi bebek sonunda herkesin mi bebeği tosuncuk anlamadım psikolojim bozuluyo çocugumun kilosu az diye
Zynpoyku gzm_42 merhaba benm kızım da 4 aylık 6.500 kilo hemşire az olduğunu mamaya başlamamız gerektiğini söyledi ama çok kararsızım sizce de az mı 😐çünkü geçen ayda aynı kiloydu
Zeynepravza38 1buket benim kızım 5. Ay 20 günlük kilosu 7,5 kilo birazda tabi zayıfladı ağır bir grip geçirdi bana kilosu az geliyor sizce nasıl kozlar