damlaaa_1 Bebeğim 5 ay 15 günlük sebzeleri ve meyveleri tattırdım yumurta ne zaman vermeliyim bu günlerde versem olur mu ve nasıl vermeliyim
ay_adengunes damlaaa_1 çeyrek yumurta sarısı verdim yediği sebzeye katarak. Tatlı patatesle denedim baktım alerji olmadı daha sonra labne ile denedim onu çok seviyor
00998 damlaaa_1 yumurta sarısını verebilirsin kızım 9 aylık bu aralar beyazını da veriyorum bişey olmadı şükürler olsun 🥹
beybitolat damlaaa_1 yumurtanın beyazınıda sarısınıda vermiştim hemen. Yoğurda katıyordum her yeni gıdayı ben. Yoğurt seviyor diye
thsinurr damlaaa_1 5 aylıkken sebze meyve yoğurt tadımına başladık 6 aylıkken de labne ile karıştırarak verdim 7-8 aylıkken de beyazını da vermeye başladım
ay_adengunes damlaaa_1 5 ay 25 günlükken başladık ek gıdaya canım tam 6 aylıkken verdim doktorum demişti sebzelerden sonra yumurta sarısı ver sebzesiyle karıştırıp diye. Yoğurt verdin mi
ay_adengunes beybitolat yumurta beyazını 1 yaştan sonra verin deniliyor bende versem mi diye düşünüyorum beyazı çok faydalı çünkü
damlaaa_1 @ay_adengunes ilk yoğurtla başladım canım bugün yumurtaya başlasam mı acaba erken mi daha 6 aylık değil ya
beybitolat ay_adengunes ebemiz bize o bilginin yanlış ve eski olduğunu söylemişti. Bende verdim hiç bir sorunda olmadı. Zaten artık çok insan aynı anda veriyor ama tabi karar sizin
damlaaa_1 @rukiye33 sade mi verdiniz yoksa içine bir şey koydunuz mu bir de daha tam 6 aylık değil ya versem mi bilemedim şuan
ay_adengunes damlaaa_1 verince sade verme canım pütürlü ya yutması zor ağzına yapışır. Yoğurduna katabilirsin sebzeye katabilirsin ben hiç sade vermiyorum
rukiye33 damlaaa_1 0sade verdim karıştırarak verdim yemedi eşimde bende yumurta tüketmiyoruz , ondan dolayı zorlamadım ileride belki ywr
rukiye33 damlaaa_1 hicbirsey ile karıştırma sade biraz üstüne bir cimcik tuz at ve az zeytinyagı dök hem yapışmaz hemde zeytinyag sindirim sistemini calıştırır , ben kızımın her yemegını zeytinyag ile yaparım asla sıvıyag vermedim hic
ay_adengunes beybitolat yaa dimi bende öyle duydum. Osman hoca da bu bilginin çok eskide kaldığını söylüyor. 2000 li yıllardan kalma dedi. Kendi çocuğuna 6 aylıkken vermiş
beybitolat ay_adengunes yani evet. Sonuçta 9.ay aşısında yumurtaya alerjisinin olup olmadığı soruluyor. Ben o yüzden verdim. Dediğim gibi karar sizin. En kötü alerji yaparsanız vermezsiniz bir daha
ay_adengunes beybitolat yarın deneyeceğim bakalım bir de her gün vermek gerekli mi doktor randevumuz haftaya. 6. Ay aşısında aile hekimimize sordum havalar sıcak her gün verme gün aşırı yeterli dedi