gizememre mucizemm94 evet canım vakit geçirmek için iyi oluyor yoksa çok çabuk sıkılıyor bensiz oynamak istemiyor e her zaman da olmuyor insanın işi gücü oluyor
haless39 Düzeltilmiş 13aylık ikizlerim,etkinlik şöyle dursun,sabit biryerde durdukları,oturdukları yok,bütğn gün evi karıştırmak,fıldır fıldır gezmek varken…etkinlik,oyuncak ilgilerini çekmiyor.
thsinurr mucizemm94 10 buçuk aylık emekleyen ve destekli yürüyen oğlum var asla yerinde durmuyor heryeri karistiriyo biraz büyüsün yaparım böyle etkinlikler ama şuan ağzına atıyor oyuzden böyle etkinlikler yapmıyoruz
ariadne thsinurr merhaba benim de oglum 11 aylik her seyi agzina goturuyor etkinlikleri ona gore seciyorum. Yere cift tarafli bant yapistiriyorum havuz toplarimi atiyoruz yine cift tarafli bantla kapiya ve sandalyeye toplar asiyorum onlari aliyoruz falan. 5 dk oyalansa 5 dkyi kar sayiyorum 😄
zeynep1401 Pamukhanim_ havuz topları ile duvaea yapıştırmayı nasıl yapıyorsununuz benimde 13 aylık oğlum onada yapiyim sever toplarla oynamayı
Dedektifgadget Aklimideliricem ay tamam canım teşekkür ederim benim kız mahveder koltukları . Aynı yerde sabit oynamıyor
zeynep1401 Pamukhanim_ teşekkür ediyorum bende kartonsuz şekilde yapıyım o kadar meraklı ki kartonu komple sökmeye çalışır 😂
aybukeaydn kubyackck yenilebilir malzemeyle kinetik kum tarifi vereyim sürekli ondan yapıyoruz İrmik Ayçiçekyağı Un Çok az tarçın
melek3675 mucizemm94 22 aylık kinetik kum oynatmak istiyorum ama hala ne bulsa ağzına götürüyor nasıl bir yol izleyebilirim sizce
sancarmom mucizemm94 Suya aşık oğluma bu şekilde etkinlik yaptım ketılda su ısıttım ılıttım suyu 5 dk falan oynadı kendini ıslattı asla bensiz bir şey yapmak istemiyor hep yanında oluyorum kitaplarla haşır neşiriz gösteriyorum soruyorum falan kinetik kuma henüz cesaret edemedim parkta deneyeceğim çiftlik hayvanları alıp. Oyun hamurunu sevemedi veya oynamayı bilmiyor henüz hep alıyorum ama işte 😅
serendipity16 sancarmom oğlunuz ne kadarlık bilmiyorum ama benim oğlumda pek oyun hamuru sevmezdi ama kalıplar falan aldım onları kendi bastırıp yapınca mutlu oldu ben farklı şekiller falan yapıyorum gel yemek yapalım falan diyorum öyle öyle sevdim yine de bence kız çocukları daha çok seviyor 😀
mucizemm94 sancarmom kaç aylık benim bebekte sürekli benle oynamak istiyor tek başına sevmiyor etkinlik her gün bişey bulmaya çalışıyorum
sancarmom serendipity16 20 aylık olacak kalıpta alıp deneyeyim ben 😅 Evet erkek cocukları pek sevmiyor gibi oyun grubundada denedik bir kaç bebişte yapmadı