mucizemm94 Günaydın .. Sabah sabah etkinlikler kinetik kum oyunu çok eğlenceli tavsiye ederim kizlar sizde sürekli etkinlik yapıyor musunuz çocuğunuzla
kubyackck mucizemm94 11 aylığız gun ıcınde bır ya da ıkı kere mutlaka yaptırıyorum kinetik için sanırım cok erken agzına alıyor sürekli birşeyleri ileride mantıklı ama
oylesinebiri__ mucizemm94 evet kinetik kum oyun hamuru yapboz boyama biz hep yapıyoruz evdeki malzemelerle de etkinlik yapıyoruz
aybukeaydn kubyackck yenilebilir malzemeyle kinetik kum tarifi vereyim sürekli ondan yapıyoruz İrmik Ayçiçekyağı Un Çok az tarçın
gizememre mucizemm94 mesela bu kinetik kumların arasına havuç vs saklıyorum maket tavşanla o havuçları buluyoruz bir de şey oyunu var tabaklara renk renk ponpon ayırıyoruz onunla vakit güzel geçiyor
Aklimideliricem Benimkiler de kinetik kumu çok seviyolar yaklaşık 35-40 dk önce çekmiştim hala oynuyolar😂
Dedektifgadget Aklimideliricem yapışıyor mu bu halıya , koltuğa benim kız döküyor kumları ondan almadım ben hiç
Pamukhanim_ mucizemm94 pek etkinlik sevmez bende beceremem ama elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz. Havuz topları ile duvara yapıştır topla yaparız . Veya topları aktarma. Oyun hamuru, boyama, kinetik kum çok sever
zeynep1401 Pamukhanim_ havuz topları ile duvaea yapıştırmayı nasıl yapıyorsununuz benimde 13 aylık oğlum onada yapiyim sever toplarla oynamayı
Dedektifgadget Aklimideliricem ay tamam canım teşekkür ederim benim kız mahveder koltukları . Aynı yerde sabit oynamıyor
gizememre mucizemm94 evet canım vakit geçirmek için iyi oluyor yoksa çok çabuk sıkılıyor bensiz oynamak istemiyor e her zaman da olmuyor insanın işi gücü oluyor