Tugcedgn ay ben çok çektim ve inşallah geçecek diye bekliyorum oğlum 4,5 yaşında 4 yaşında girmeye 2 ay varken çıktı birden bire yüksek ateş kusma ile kendini gösterdi bize ve gitmedi de kolay kolay ayda bir yada 20 günde bir sürekli kendini gösteriyor yüksek ateş kusma veya dudaklarda yara agızda aft ile Crp tavan oluyor zaten gezmedik doktor kalmadı tanı konulsun diye ailevi Akdeniz ateşinden (fmf) den şüphelendiler başta onun ilacını içti ağır geldi ve bıraktılar takipte kaldık 3 ay romatolaji bölümüyle sonra Doktoru fmf olduğunu düşünmüyorum belirtileri var ama yeterli değil dedi pfapa olabilir dediler ilaç vs kullanmıyor vermediler her atak olduğunda hastaneye gidip serum almadan yatış olmadan geçmiyor asla oğlum bu hastalığa yakalanınca ben hamileydim ve yatırıyorlardı mahvolmuştum o halde o hastanelerde bide,şimdi doğum yaptım yine aklım çıkıyor valla Rabbim beterinden korusun ama bu hastalığı da dağlara taşlara versin aşırı yıprandım yani çocuklar hasta olmasın hiç inşallah heleki bu hastalık berbat rabbim hepimizin yardımcısı olsun şifa versin inşallah