ankarahanimefendisi Kızlar son iki üç haftadır uzun yol gidip gelirken çok kötü araba tutuyor midem bulanıyor daha önce yoktu yeni başladı hatta arabadan indiğimde bile bir kaç saat etkisi sürüyordu nasıl geçer bu çok bunaldım neden oluyor anlamıyorum 😩
busramerve ankarahanimefendisi hamileyken metpamid veriyordu doktor. Emzirirken de oluyordur muhtemelen. Ama yine de çocuk dr na danışın
Babe ankarahanimefendisi Beni degil de kizimi tutuyor..Giyinip suslenip evden cikiyoruz (coronadan önce) yarim saatten uzunsa gidecegimiz yer ne üst kaliyor ne baş…Fiskirtarak hem de…Allah ne verdiyse 🤦♀️
busramerve ankarahanimefendisi eğer kusuyorsan ilaç içme canım kustuktan sonra tuzlu bir şey ye uzan biraz sonra rahatlarsın.ben çocukluğumdan beri çekiyorum araç tutmasını çok pis bir şey. Ama kusmadan önce içecektin ilacı
ankarahanimefendisi busramerve kusacak gibi oluyorum karın ağrısı yapıyor sanki karnımda blender çalışıyor😮
EymenkartalEnderasaf ankarahanimefendisi size tuhaf gelicek ama kuru fasulye atın bi kaç tane ilaç gibi yutun çıkmadan hiç bişey olmuyor bide kafanızdan atın arabaya binicem midem bulanıcak diye düşünmeyin psikolojik olarakta etkileniyor insan 😉
Ebrs ankarahanimefendisi arabada tuzlu kraker ye. Beni taa cocuklugumdan beri tutar araba. Bi ara yanima yesil zeytin aliyordumda yol boyu her bulanti oldugunda agzima atıyordum
busramerve ankarahanimefendisi araba tutması karın ağrısı yapmaz canım sen ya üşütmüşsündür ya da ishal falan olacaksındır…