myavocado canvefa hipp combiotic önermişti doktoru biz hep onu kullandık memnundum hiçbir sorun yaşamadım.
cizgilidefter canvefa ilk aptamil conformil denedik, doktorumuz önerdi. Bebeğe iyi gelmedi çok ıkındırdı. Sonra hipp combiotic denedik ama asla doyurmuyor. Bebek sürekli istedi. Şimdi aptamil pronutra aldık ve iyi geldi. 5 gündür geceleri doyuyor uyuyor en azından. Ben takviye olarak kullanıyorum çoğunlukla anne sütü
kizannesi4 Aptamil pronutra şekerli olduğu için sanırım severek yiyor ama her bebek de aynı mamayı kullanmıyor bir çok mama denedim maalesef
yusufmoms27 kizannesi4 canım memnun musun ben bebelac gold aldım kaç aydır kulanıyorum ama adla doğurucu değil saat başı mama istiyorlar
kizannesi4 canvefa Bize kilo aldırıyor bende bir çok mama denedim kabul etmedi aptamilde kaldık memnunum 🥰
zynpee Marka bütçeye ve içeriğine göre değişir. En önemlisi de bebeğin beğenmesi. En pahalısını alsan da tadını sevmezse içmiyor. Hele daha kokuya tada iyice hassas ise seçiyor. Denemek için ilk kafana yatan markanın küçük kutusu al, içir baktın seviyor büyüğünü alırsın. Numara değişiminde (büyüdükçe ay değişimi) bile huylanıp değişen oluyor. Bebeğin ruh hali yani sen gözlemle artık deneye deneye bulursun. Her bebek farklı zevkleri huyu suyu da farklı.
demirhediye Aptamil pronutra kullanıyorum bebeğim tadını çok seviyor eczacim önermişti gaz kabızlık yapmadi icerigi tertemiz çok memnunum
veysel13 Aptamil prosneo kullaniyorum cok memnunum bagisikligi destekliyor gaz kabizlik yapmiyor bebegim de tadini cok sevdi kesinlikle tavsiye ederim
esra_ygr Biz Aptamil Pronutra kullanmaya başladık bebeğim için, kıvamı ve kokusu güzel, besleyici olduğunu düşünüyorum şu ana kadar sindirim problemi de yaşamadık her bebekte mamaların etkisi farklı oluyor tabi ama memnunuz tavsiye ederim
berr01 Bebehum markasını bilen kullanan var mı acaba? Yerli ve milli mamaymış, bir denemek istiyorum ama fiyatı baya uygun olduğunu için bir düşündürüyor insanı. Şu an sma optıpro kullanıyorum
yasemin233 Aptamil pronutra kullanıyorum. Sütüm yetmiyordu diye doktorum önerdi, çok memnunum , bebeğim severek içiyor ve doyuyor, tavsiye ederim
gizgez Aptamil prosyneo kullanıyorum. Aptamilin en iyisi doktorumuzda bunu önerdi.Anne sütünde bulunan probiyotiği içeriyor bağışıklığı destekliyor. Gaz kabızlık yapmadı. Çok memnunum hiç sorun yaşamadık kesinlikle tavsiye ederim
omeruzunu Ben Aptamil prosyneo kullaniyorum Bebeğimin gazını alıyor sindirimini kolaylaştırıyor aşkını desteklemeye yardımcı oluyor ve bu ürünü kullandığıma çok memnunum yani boyu gramajı yapısı her şey çok iyi Aptamil markasının en iyi ürünü diyebilirim yani doktorun ve eczane de sorduğumda Bu ürünü tavsiye ettiler bana şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım bebeğim çok rahat yedi bayıla bayıla güle güle