Miraay Kızlar selam bi fikri olan var mıdır yarasa ısırığı nasıl olur ? Etrafında böyle yarasanın ısırdığı biri olan Çar mı ?
bulutlarinsesi Miraay Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bende merak ettim. Post başlığı nerden çıktı acabaaa 🤯 yaşandı mı merak mı bizi biraz aydınlatır mısıınnn 😅
12betul Miraay Kızımı örümcek ısırmıştı 🤣 Acil doktoru bakar bakmaz anladı . Zaten kırmızı benekler bir sönüyor bir kızarıyordu . Terslik olduğunu öyle anlamıştım ama yarasa ısırdığını ilk defa duyuyorum
bulutlarinsesi Valide-Ayse-Hafsa-Sultan syyyşnsallah post sahibi bi yazarsa nasıl olduğunu annelere fikir okur 🙏🏼
cokbilmismom Valide-Ayse-Hafsa-Sultan koylerde yarasa dolu herkes şehirde yaşamıyor😂 konuya gelince yarada ısırigi nasıl oluyor bilmiyorum chatcptye sorun bence @Miraay
patlakprezervatif cokbilmismom sadece köyde olmuyor. Dayımların evine bir kere girmiş. Mahallede otururken bende görmüştüm. Ama inanmam zaman almıştı 😅
ss_um_ Tamam yarasayla karşılaşabilirsiniz de ısırmayı nasıl başardı 🤔 ısıran bi hayvan mıymış. Ben köyde görmüştüm deli gibi uçuyordu bi sağa bi sola durup ısıracak bi hayvan gibi değildi ilk kez duydum
patlakprezervatif cokbilmismom hayvancağıza da yazık yaşam alanı bırakmadık ne yapsın aramıza katılacak 😅
Nikita allwrite benim balkonuma da hamle yapıp uçuyorlar. Kedim havalar ısındığından beri orada uyumak istiyor. Kedimi ısırırlarsa o da beni ısırdığı için ilk ben giderim😅
Nikita patlakprezervatif ahahah çocuğuma bakma ihtimali olabilecek tek insan o ama çok güzel fikirmiş. Sesli güldüm 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
beybilimeybili Geçmiş olsun Toplumsal mesafeyi koruyun lütfen. Bı daha maskeyle gezemeyiz durduk yere 🤦🏻♀️
patlakprezervatif Nikita sen hep gül 😄😘. Hindistanda adamın birini yılan sokmuş oda hemen gitmiş karısını ısırmış aklıma oradan geldi. Üzgünüm orijinal değil 😅