Balbulutu Balbulutu kızlar aşırı derecede üzgünüm bilmiyorum neden böyle oldum duyar duymaz ağlamaya başladım ve içim hiç istemiyor🥹 @12betul @metekaanmomm @perla_ @Minikkalbinannesi @kahvekolik__ @cbgm38 şehirle alakası yok bu arada 😭 @Niyesordunbucevabi
oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi kız bizim memleket burası zaten 🤣 dönüp dolaşıp gelicegimiz yer tâbi biraz zaman lazım
Niyesordunbucevabi oylesinebiri__ insanın memleketi gibisi yok ama ben de 10 yıldır uzaktayım hiç adanada yaşamak istemiyorum mesela 🤣
oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi bende burda yaşamak istemiyorum 🤣🤣 yaşama bi geliy bi gidiy 🤣🤣 Ankaraya alıştım buralar sıcak anam çok kalabalık olmuş bizim planlar başka şehirler nedir Diyarbakır Ankara arası gidip geliyoruz 😂
Niyesordunbucevabi oylesinebiri__ evet canım öyle oluyor valla insan çıktığı yeri beğenmiyor bende aynıyım 🤣🤣
oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi geçen diyorum kp şey diyor Aa insan memleketini sevmez mi 🤣🤣 diyor baba valla olmuyor sevemiyorum dedim
12betul Balbulutu Zaten neresi çıksa aynı hissi yaşayacaktın . Çünkü şehir değiştirmek istemiyordun . Olsun duygularını yaşa .. Hayırlısı olacak inşallah . Bugünleri gülümseyerek anımsayacaksın
Balbulutu 12betul 🫂 kesinlikle haklısın her yeni şehir bir hikaye. Çocuklarımı doğurduğum şehire veda etmek ruhuma zor geliyor sanırım bunun katkısı çok fazla
namkoll cbgm38 Zaten 3 senedir eşyamı götürmüyorum kendi evimde bıraktım eşyam kullanamadan eskidi eşya götüremiyoruz. Tercih dışı cııktı daha ne diyeyim ki. O kadar yer yazdık oralar bitti de tercih dışı çıktı…