Songultortcu Annee1 bekleme bacım cvp vermezler cinsellik içerikli yada kaynana görümce yazmamışsın ki onları yazsan cvp veren sayısı 250 olurdu
Fkiklim Annee1 bacım bizimde öyle doktor bişi demedi bıngıldagı cok küçük kafası da biraz küçük 🙈 normal diyo ama
Annee1 Songultortcu inan bana buna benzer çok post açtım çok fazla bir cevap alamadım bu konuda aklım çok bulanık doğduğundan beri bıngıldağı küçük ve büyümesi yavaşladı canım çok üzülüyorum 😔 bebeğin kaç aylık doğum baş çevresi nasıldı kaçıncı ayda kapandı ve şimdi baş çevresi nasıl lütfen 🤲🏻
Songultortcu Annee1 benim kızımında çok küçükken bıngıldağı küçülmüş dedi doktorumuz ama baş çevremiz güzel büyüyor dedi şuan da 47 cm baş cevremiz gayet güzel sizinki kaç aylık kaç cm benim kızım 15 aylık sıkıntı etmeyin ay ay evde bile ölçüm yapabilirsiniz
Songultortcu Annee1 bizimki yanlış hatırlamıyorsam 9 aylıkken kapanmak üzere demişti canım ama baş çevresi güzeldi yani sen bana söyle ben bizimkinin o ayki ölçümlerine bakıp sana söylicem
Esraaaae Annee1 ya bende az önce post açtım bu konuda yazan olmadı. Cok stresliyim dün aşı da baktı hemsire gecen ayla aynı ölçüyü söyledi bebeğim 4 aylık 40 cm dedi
Annee1 Songultortcu ölçüm yapıyorum canım çünkü diğer türlü doktoru Farklı sağlık ocağı Farklı ölçüm çıkarıyor sürekli rica etsem ölçümlerini paylaşma şansın var mi inan bana her günüm ağlamakla geçiyor
Annee1 Songultortcu canım benim bebeğim şu an 7 aylık olacak doğum 36 şu an ise 43.7 ama bu ay sadece 4 milim büyüdü
Songultortcu Annee1 bebeğinizin baş ölçümü çok normal canım gayet iyi benim kızım 7 aylıkken 43.5 Muş 8. Ayında 44 olmuş mesela şuan 15 aylık 47.5 falan ancak
Annee1 Songultortcu canım 6 aylıkken nasıldı baş çevreniz rica etsem 6 aydan 1 yaşa kadar nasıl ilerlediğini yazar mısın çocuğumun tadına varamıyorum bu korkudan
Songultortcu Doğduğunda 36 Ayda 37 2. Ayda 38 Ayda 39 ayda 40.5 ayda 42 ayda 42.5 ayda 43.5 ayda 44 ayda 44.8 yok yok ayda 46 şuan 15 aylığız 47.5 böyle yani canım doktorumuz çok iyi bir çocuk doktoru herşeyin normal olduğunu söyledi
Annee1 Songultortcu Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum bizim 6-7 ay arası büyüme çok az oldu o beni çok korkutuyor bıngıldağımız kapanmak üzere çünkü bu ay da büyüme bu kadar az olunca acaba duracak mi korkusu başladı 😔
Songultortcu Annee1 yo yo korkmayın siz bebeğinizin tadını çıkarın o günler bir daha gelmiyor sonra kucağınızda bile durmuyorlar yürüyünce
Annee1 Songultortcu ilk bebeğim inan bana her günüm ağlamakla geçiyor ne yapacağımı bilemiyorum korkudan 😔
Annee1 Fkiklim kaç aylık kaç cm canım baş çevreniz bizim de doğduğundan beri çok küçük her ay kapanacak mı diye bekliyorum
Fkiklim Annee1 6 aylıkken 42.5 diye hatırlıyorum canım 3 gun sonra 7 aylık olucak ay uyansın evde mezura var ölçcem herşeyi saglık ocagında kayıtlı unutuyorum gidip o kagıdı alıcam🤦♀️ ama küçük eminim başka hemşire ölçtü bi defa küçük dedi