gaye1998 Bugün açıklanır mı bilmiyorum ama açıklanırsa şehirleri yazın tanışalım, açıklanırsa haber de verelim🥲
flzasl ahfjpeoejdn Bizim önceki görev yerimiz Niğde’nin ilcesiydi maalesef imkansızlıklarla dolu bir şehir 🤦🏽♀️bana tek katkısı kadın doğum doktoruydu
sencokbiliyon ahfjpeoejdn açıkçası ben sevmiştim Niğdeyi. Nevşehir’e de çok yakın. Küçük ama çarşısı güzel. Hatta biz doğudayız dönüşte Niğde yazacağız ilk sıralara. Hayırlı olsun darısı bize inşallah ☺️☺️
gizem1111 Seryy_ Eskişehir’den gidiyoruz bizde merkezi güzel biraz pahalı ama sosyallik olarak sağlık olarak çok iyi bi kaç ilçesi merkeze çok uzak bizim uzaktı mesela oralar çıkarsa biraz zor olabilir
gizem1111 zeynepozkar merhaba bize de Şırnak çıktı ama biraz bilgi verir misiniz Cizre güzelmiş ama diğer ilçeleri nasıldır
aysin5 glsmbrnl hayırlı olsun Samsun Bafra ilçesi çok güzel hatta polis olup emekliliğe yakın gelen annemin komşusu Orda yerleşme kararı aldılar umarım güzel bir yer çıkar
Susamtanesimoms Zonguldak çıktı nasıl kızlar mesaileri kiraları hangi ilce iyi ilk tercih çıktı bizede 6 yıl doğunun ardından
2242 Susamtanesimoms ben zonguldakdayı ama muşa çıktı çalışma yönünden 24 çalışıyorlar merkezdeyim bu arada kira yönünden daha doğrusu her yönden çok pahalı bi şehir nemli bölge yani her Sokak aynı caddeye cıkıyo çok merdivenlidir 5 senedir burdayım cok şükür bu sene gidiyorum
gunesbaby Susamtanesimoms memleketim Zonguldak ilçe Çaycuma orda doğdum büyüdüm bizim de Erzincan çıktı. Hakkınızda hayırlısı olsun Çaycumayı tavsiye ederim 🤲🏻
gokce3535 gizem1111 suan 1 yıldır cizredeyiz sadece cizre gelişmiş durumda zaten herkes buraya geliyor gezip dolasmak ıcın silopide ayak altı hersey var ama aktivide yok sn iyisi cizre yani
zeynepozkar gizem1111 bence en güzel ilçesi Cizre. Sağlık yönünden yetersiz evet ama şuan yeni hastane bitmek üzere Şırnak merkezden daha sıcak dezavantaj olarak. Yoksa biz memnunuz 6. Senemiz