Ayse_alya 3.5 aylıkkenden beri diş çıkaracak diye bekliyorum şu an 4 ay 26 günlük sürekli huzursuz eli ağzında hiç mutlu olamıyor yavrum artık çıkar mı ya
aramzamzam Ayse_alya 3.5 aydan salya falan başladı iki haftadır falan huysuz ucu göründü bebeğim şuan 6 ay 1 günlük ☺️
Deletedmom136 3 aylık filandı başladı belirtler gerçi salya el emme vs diş belirtisi olmuyo her zaman ama 6 ay 2 günlük çıkardı dişini
Ayse_alya Deletedmom136 peki nasıl anladınız doktor üstlerden geliyo dedi ben alttan bekliyordum çünkü genelde öyle oluyormuş ama yakınlaştığını nasıl anlayabilirim
Aysegulgoktug Benim bebegim de 4. Aydan beri diş belirtileri gosteriyordu dişimiz yeni cikti 9 ayligiz bu arada
Eylulum20 Ayse_alya eline aldığı herşeyi ağzına götürüyordu. Patlamaya yakın diş eti şişti mızmızlığı arttı sürekli kucak istiyordu biraz da ateşi çıktı. Sonra diş etinin ucunda minik bi delik açıldı kürdanla delinmiş gibi ondan sonra 10 gün içince beyaz inciler 😍
Ayse_alya Nergis199 bende öyle düşünüyordum ama doktor üstlerden geliyo deyince inandım ama bu kadar zor mu ya kıyamıyorum da