AselimmmDurum 1 ay 19 günlük kızım son 1 haftadır günde 3 bazen 4kez kaka yapıyor ( anne sütü gecede 1 kez mama içiyor )çok değil mi her yaptığı da sarı renkte ve içi tanecikli bu bebek nasıl kilo alıcak böyle normal mi bu kadar çok yapması 🤦♀️
Bizal AselimmmDurum normal daha yenidoğan. Kızımın 8-9 kere yaptığını bilirim. 8-9 gün yapmamasıda normal mesela :) bi kaç aya azalacak merak etmeyin.
Mirayimran AselimmmDurum ben 7 kere dolu dolu değiştirirdim kiloyla ne alakası var mideleri küçük ve hızlı boşaltım yapıp çabuk acıkıyorlar sonradan düzensiz olacak 1 haftada 1 yapıcak falan
Nurmry AselimmmDurum benim bebeğimde aynı sizinkiyle ayı günü.. yapamıyor fitille yaptırıyorm rahatsız edince
hevesdora AselimmmDurum 6-7 kez yapardı benim kızım kilo alması da normaldi gayet hatta ilerideydi, çok normal sizinki de
AselimmmDurum Nurmry kimi yapıyor diye şikayet ediyor kimi yapmıyor diye kıyamam miniklere ya sağlıkları yerinde olsunda her şekilde razıyız
Cagladinceren AselimmmDurum 3-4 mü ben kakasız bez almazdım İlk 3 ayında Yani günde 8-10 kez. Şimdi de keşke yapsa diyorum 10 gün yapmadığı olmuştu. Şuanda günde 1 yapıyor onda da kıvamı malesef katı bu sebeple çatlaklar oluşmuş acı çekiyor belli bu sebeple tedavi görüyoruz…
AselimmmDurum Cagladinceren ay kıyamam ya Rabbim şifasını versin tedirgin oluyorum bende farklılık görünce günde 1 yapardı boyle çoğalınca anormal bir durum gibi gördüm
Selda1903 Benim bebeğinde 56 gunluk haftada bir kez yapiyor standata bindirdi minik tosbikim her pazartesi 😁
Aybuke_27 AselimmmDurum benim oğlum da bir aylık haftada bir yapıyor bazen ben zeytin yağı sürüyorum poposuna kulak pamuğuyla öyle yapıyor keşke yapsa rahatlar
frigyalikibele AselimmmDurum ilk 3 ay benim bebeğim de öyleydi. 3. Ayda sonra kesti yapmayı Şimdi yapsın diye zeytinyağı veriyorum.
Gayeefe AselimmmDurum her bezde olması normal demişti doktor bizimki 6 7 kere yapıyordu kilo akımda sıkıntı olmadı ilk ay 1800 almıştı
AselimmmDurum Gayeefe benim kızım da 4 doğmuştu 1.ay kontrolünde 5200 olmuştu Doktor gayet güzel demişti o zaman da çok yapıyordu böyle ama sonra günde 1 kez yapmaya başlamıştı
Nebicimanne AselimmmDurum cok mu kizim 4 ay boyunca 15 kez den az yapmadi ve doktor buna bile normal demisti hele 40 cikana kadar gunde 1 paket bez gittigini biliyorum
AselimmmDurum Nebicimanne 40 çıkana kadar yapmıştı evet ama sonra rutine binmişti şimdi yine böyle çok yapmaya başlayınca tedirgin oldum bende
Gayeefe AselimmmDurum aynen bizimde bazen 2 bazen 3 1 gün hiç yapmadığıda oluyor suan 3 ay 3 günlüğüz 2. Ay 1200 3 ayda yine 1 kg üstümdeydi kilosu kakayla alakası pek yok gibi
Hifanur61 AselimmmDurum çok normal benim bebeğim ilk üç ayında günde sekiz dokuz kez yapardı hatta bende doktoruna sordum çok iyi biz böle olmalarını istiyoruz dedi aslında bezini çok kirleten çocuk güzel kilo alırmış ☺️
AselimmmDurum Hifanur61 cidden mi şuan çok mutlu oldum bende diyorum bu çok kaka yapıyor yediğini çıkarıyor nasıl kilo alıcak diyorum🙈 kilosu kötü değil aslında 4 kg doğmuştu ilk ayında 5200 oldu şuan kaç kg bilmiyorum ama düzenli alsın istiyorum ne zayıf olsun ne çok şişko olsun en onemlisi sağlıklı olsun 🙏😊