Brcylkn Bebeklerde gaz çıkartımını kolaylaştırıyor ve uykuya dalışı kolaylaştırıyormuş deneyen var mı, alayım mı😊 belki biraz uyuyabilirim bu sayede bende
Gencanne19 Brcylkn eveeeeet bebeğim deliksiz 5 saat uyuyordu gazı olmadı uyumasın diye kestim şurubu o derece 😂😂😂 hatta post açtım cok uyuyor diye hasta falan sandim
ayazinnannessiii Brcylkn Beennnn çok memnun kaldım içinde kimsal olmamasına çok dikkat ettim normalde bebeklere ilaç verme taraftarı değilim içersinde bitkisel yağlardan oluşuyo ben 1 aylıkken başladım bebeğim kabız olmuştu ve hıçkırarak ağlıyordu yavrum bu şurubu içirir içirmez kakasını yaptı gazı çok rahat çıkardı kesinlikle tavsiye ederim
Cannesi Brcylkn bizde kullanıyoruz doğumdan beri neredeyse. Oğlum 4 aylık oldu hala huzursuzlandı mı veriyorum çok rahatlatıyor. Tavsiye ediyorum
Nil_kaan Şuan 5 ay 10 günlüğüz ilk aylarda baya faydasını gördük baya rahatlatıyordu bebeğimi şimdi ihtiyaç kalmadı o gazlı günlerimiz bitti çok şükür
Gencanne19 ayazinnannessiii ben kullandım ama 4 aylık oldu bebeğim o şurup hala bende üzerinde 1 ay içinde tüketilmesi lazım yazıyor atmammamı gerekiyordu
Mutluluk Brcylkn yaa gerçekten işe yarıyor mu oğlum 5 aylık ama hala gaz sancıları devam ediyor gece ikinmaktan uyuyamiyor yarım saatte bir kalkıyor artık o kadar yoruldum ki calpol falan veriyorum o da tesir etmiyor Hem uyku için hem gaz icin ise yariyorsa akşam hemen alayımmm😣
Oaoa Mutluluk başkalarını bilmem ama birkaç gaz damlası fayda etmeyince aguline şurup kullandık çok memnun kaldık.Ama gaz damlası ya da şurubu bebekten bebeğe değişiyor kimine etki ediyor kimine etmiyor bu olayı ben de anlamadım
Elf_hamza Ozgesma bebeğim 37 günlük doktorumuz 13 günlükken verdi bebegim gazlı bi bebek aguline ise yarıyor emzirdikten sonra çay günde 3 defa çay kaşığıyla veriyorum ıkınsada yapıyor kakasını gazı çıkıyor rahatlıyor uyuyor
Cannesi Ozgesma bitkisel olduğu için devlet karşılamıyor reçetesiz alabilirsiniz. 1 ml günde bir verebilirsiniz demişti doktor. Büyüdükçe sabah öğle akşama çıkardık
_thealparslan_ Brcylkn bizde iki buçuk aylığız ve bir hafta önce kullanmaya başladım bunu öncesinde aşırı gazlı bir bebekti ve okadar huzursuzduki saatlerce ağlama krizlerini saymıyorum bile bir haftadır kullanıyoruz ve çok şükür çocuğum meğer gülebiliyormuş kendi kendine vakit geçirebiliyor ağlamadan gazını güzel çıkartıyor kakasını falan güzel düzenli yapıyor çok rahatız şükür bi haftadır tavsiye ederim
_thealparslan_ Öncesinde çocuğun ağrısını sancısını kesmek için calpol ve fitil manyağı yapıyordum artık yeterki rahatlasın diye şuan ilaçları unuttuk bize iyi geldi birlikte kaliteli aktiviteli saatler geçirebiliyoruz boşuna yorulmuşum resmen iki ay