KahveliVera madammatematik sorma ya iğrenç ötesi bir şey oldu olacak nasıl yaptıklarının filmini çekip atsınlar izleyelim
madammatematik KahveliVera ohh bee. Sonunda beni anlayan biri. ALLAHIM şükürler olsun. Teşekkür ederim can kardeşim.
AtesPerisi KahveliVera İsteyen istediği postu açabilir zira bunda sizin tabirinizle iğrenç ötesi bişey yok ama burdaki tek sorun sizin iğrenç düşünceleriniz
KahveliVera madammatematik benlik değil bacım o tarz postlar aslında onunda uygulaması vardı peride demişlerdi galiba Burası anne bebek uygulaması cinsellik postları tabi açılır sorununu çözmek için o ayrı ama bu şeyler hoş değil yaa
Niyesordunbucevabi KahveliVera O post izlemek için yeterli değil şayet izlenecek kadar detaylı şeyler konuşmuyoruz :)
KahveliVera Niyesordunbucevabi siz izliyorsanız demek içeriğini bilmek istemiyorum inan ki neyse bayram bayram uğraşmayın rica ediyorum benlik değil dedim sadece üstelik sizede demedim
Niyesordunbucevabi KahveliVera Hiç izlemedim :) Arkadaşlarla eğlencesine ve çoğu kadına yardımcı olmak amacıyla birbirlerinden fikir alma amaçlı açılmış bi post orda sohbete katıldığım için cevap yazmak istedim
KahveliVera Niyesordunbucevabi doğrudur, bilemem size doğru bana yanlış gelebilir farklı kişiliklere sahibiz sonuçta