madammatematik Mrb. İkide bir karışma çıkan postlar oluyor girdim baktım engelleme, yok sayma ,gibi ibareler bulamıyorum. O postlari gormek istemiyorum . Bi yolu yordamı var mi?
queenofrose madammatematik cinsellik mi görmek istemiyorsun kız, doğruyu soyle 😄 kişiyi engelleyebiliyorsun sadece diye biliyorum
simseklivekalpli madammatematik Tek bir post olarak engelleme özelliğimiz yok, etiketi gizleme özelliği mevcut annemiz. 💜
Meri-Mel madammatematik Azgın kadın nedir ayol😄 kız ilahi post çok ilgi görüp yorum aldığı için sürekli karşına çıkıyor karsim görmezden gel ve cinsellik adı altındaki etiketi engelle karşına çıkmaz
madammatematik queenofrose ateşli kadın miydi azgın kadın miydi neydi öyle bi post var , karşıma çıkıp çıkıp duruyor .
KahveliVera madammatematik sorma ya iğrenç ötesi bir şey oldu olacak nasıl yaptıklarının filmini çekip atsınlar izleyelim
12betul madammatematik Ya doğrudur tabi . Şöyle söyleyebilirim . Genel olarak yorumlarımız cinsellik üzerine olsa da bir çok kadın kendini tanımamış keşfetmemiş ya da eşine nasıl yaklaşacağını bilmediği ama bu durma çözüm arayan da var . Hatta üst yorumlarda aralarda fikirleri var duruyor hala . Tabi ilginizi çekmeyen bir post olunca siz de haklısınız . Ama postları konu başlığı olarak engelleyebiliyorsunuz diye biliyorum . Ben hiç engelleme filtreleme yapmadığım için tam bilmiyorum
myangelson madammatematik ana sayfada yukarıda tüm tartışmalar kısmından cinsellik etiketine girip sağda bulunan yıldız simgesine basarak gizle yaparak engelleyebilirsin