piti Merhabalar, eşimin tayini Ankara’ya çıktı. Ankara’da lojmanlar nasıl? Hangi lojmanlar daha iyi? Bilgisi, deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim. 🙏🏻🌸
fatma_kuzey piti merhaba eşimin tayini Ankara’ya çıktı hava kuvvetlerinde personel bizde lojman dağıtımı bekleyeceğiz İzmir’den Ankara’ya gidicez puanlar baya yüksek deniyor lojmanlar için 💖
mervesare01 piti merhaba bizim de tayinimiz Ankaraya çıktı kara kuvvetlerinde eşim . Siz nerden geleceksiniz
UrbanMom piti lojmanda oturmadım ama 1 sene lojmanda çalıştım. Evlerini bilmem ama ha bire kocalarının rutbesini yaristiran kadınlar doluydu. Kendi vasıfları da ev hanımlığı. Ben hiç sevmemiştim o ortamı, tek güzel yanı çocuklar özgürce istedikleri gibi disarda oynuyorlardı güvenli yerdi cunku.
piti mervesare01 eşim Hakkari’de eş götürülemez bir garnizonda görevliydi ordan dönüyor ben bu sürede İstanbul’daydım. Siz nerden geliyorsunuz?
fatma_kuzey piti inşallah oran lojmanları çok güzelmiş yer olarak ortam olarak içersinde Migros bile varmış çok büyükmüş ben de orayı istiyorum benim eşim de hava kuvvetlerinde ☺️
mervesare01 piti yaa eşim de Hakkari Yüksekova da görev yapıyordu ordan gelecek. Ben de adana da kaldım bu sürede gitmedim hiç
seeeyydaa piti kızlar sanki hakkariden iyi biyerler oluyor gibi demi gerçi sizinki farklıdır uzman benim eşim karakuvvetleri
piti mervesare01 çankaya’da çalışacak konum olarak çalışacağı yer güzel ama lojmanlar hakkında hiçbir bilgim yok.
piti fatma_kuzey imkan olarak Ankara’da sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum zaten ama acaba evlerin içi ne durumdadır? Çok mu eskidir, çok fazla tadilat yaptırmak gerekir mi diye merak ediyorum. 🥲 27 aylık bebeğim var biraz gözüm korkuyor. 😅
minosu fatma_kuzey çankaya oran harika bir semt çok temiz elit kesim devlet okulları bile özel gibi normal kiraları bile çok yüksek eşim askeri personel değil ama iş yeri oran da
mervesare01 piti anladım bende sizin adınıza çok sevindim hayırlı olur inşallah. .maalesef lojmanlar hakkında benim de bi bilgim yok
fatma_kuzey piti benim de büyüyor benimde bebeğim 21 aylık ama şöyle 2+1lerin çoğu tadilat görmüş ordan gelen arkadaşlarımız o şekilde söyledi muhtemelen tadilat görmüş bir daire alırız diye düşünüyorum ☺️Ben de dağıtımlar ne zaman olur onu düşünüyorum yani eylülü bulur taşınmanız diyorlar eşim temmuzda orda göreve başlıcak
piti fatma_kuzey ay iyi buna sevindim. dağıtımlar tüm personel katılış yaptıktan sonra olacakmış bence de eylülü bulacak taşınma. 🙂