kitapsever_ Kızlar bu takımı aldım ama şal almayı unuttum bu desenli şal yakışır mı ben fazla anlamıyorum yada düz siyah taksam olur mu cevap verin lütfen
HELELEKADIN kitapsever_ ben yeşil tonlarının üstüne genel de bej tonlarında tek renk takıyorum var mı öyle şalın
rukiye33 kitapsever_ üst kısım cok hareketli oldugu icin düz sade bi şal takmanızı öneririm taş rengi veya bej rengi tonları yakışır , siyah takmayın cok boğabilir
kitapsever_ Meri-Mel ya krem salım var ama çok kalın oda ya evde de değilim siyah birazck olsa yakışmaz mi
Niyesordunbucevabi kitapsever_ Desenli olmaz bence dü siyah şal da olmaz. Açık renk şal uyumlu olur canım
yaranamadim kitapsever_ kirik beyaz, açık gri, bej, ten rengi tarzı açık renkler olur siyah komple keser bi anda desenli de uymamış maalesef.
rukiye33 tralicem cok boğar üst kısmı koyu ve hareketli bi yelek ondan acık renkler tercih etmesi gerekir eger bide esmer iseniz daha da cok bogar
Mariposa kitapsever_ guzel 👍 benim de ayni tonlarda takimim var ayni o sekil kombinledim. Gule gule kullanin