ozlemliya Merhaba kızlar odayı ayırmayı nasıl başardınız acaba ? Kızım 11 aylık yavaştan başlamak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum . Ve emerek uyuyor , uykuya zor dalıyor ..
Asyaveannesi04 ozlemliya odasını yapıp konuştum, bizimde emmeler devam ediyordu uyanınca hep yanına gittim hiç bizim yatağımıza almadım 1 yaşında ayırdım. Şimdi 4.5 yaşında yalvarsakta yatmıyor bizimle 😅🥲
hasrettecas ozlemliya bende ev taşıdım yeni evde odasına alışsın diye yanımıza almadım zaten yatağımızda hiç yatmıyor hep kendi yatağı kendime yer yatağı yaptım gece üçte uyanıyor geri yatıyor Orda yatıyorum üçten sonra uyanması bitince tamamen kendi odamda kalırım diye düşünüyorum
biyb ozlemliya benim bebeğimde 11 aylık bende artık ayırmak istiyorum hem onun hemde bizim iyiliğimiz için belki o kolay alışacak ama sanki ben pek ayrı yatmaya alışamicam gibi geliyor aklım çok kalıcak gibi
pembelianne_ ozlemliya çok iyi bir kamera alın ben 3,5 aylıkken geçirdim odasına sesli nefes almaya başlasa bile kameradan haberim oluyordu ya da oda derecesi çok artsa ya da azalsa bildirim geliyordu ayrıca tüm geceyi kayıt altına aldığı için yanımdaki halinden daha konforlu oldu
ozlemliya Asyaveannesi04 ne kadar güzel . Keşke bİzde bu kadar kolay geçsek . Çok düşkün memeye ayıramıyorum ki . Beşiğinde bile yatmıyor .
ozlemliya hasrettecas inşallah kendi odanıza geçersiniz 🙏 çocuklar çok daha rahat uyuyor bence tekken
ozlemliya biyb kesinlikle ama bazen ayak ucuna yatıyorum mışıl mışıl uyuyor ben yokken . Sanki ben onu rahatsız ediyorum uyurken ben uyandırıyorum onu .) ama meme olunca işler değişiyor :))
ozlemliya pembelianne_ çok güzel fikir verdiniz . Kameramız var ama o kadar ayrıntılı değil . Sizin kullandığınız markayı paylaşır mısınız benimle
baahaarrr Benim bebeğim de 10 ay 9 günlük geceleri bikaç kez uyanıyor emziriyorum odayı nasıl ayırsam ne zaman başlasam bilemiyorum hiç 🥺
ozlemliya baahaarrr ne onsuz uyuyabiliyoruz ne de onunla :( bence iki taraf içinde zor ama bunu başarmak bizim elimizde nasıl olucak napıcaz bilmiyorum ama tek bildiğim bi an önce başlamamız. Aksi takdirde sonrasında daha zor olur gibi geliyor bana
somurtkansirin ozlemliya 2 yaşında koyun koyuna yatmaktan çok memnunuz 🥰( ben ayrılamıyorum çocuktan ayrı uyuttuğum zaman mışıl mışıl uyuyor ben yatamıyorum 😅)
ozlemliya somurtkansirin beraber uyumak çok güzel ama doktorlar bile ayırmak taraftarında . Bazı sabahlar salona gidip uyuyım diyorum kaçıyorum yataktan . Sonra dayanamıyorum tekrar yanına yatıyorum:))
istanbul12 ozlemliya benim oğlum da 11 aylık yeni ayırdım bende iyi ki ayırmışım diyorum bizim yatağımızda yatıyordu ama artık çok hareketli ve ne kadar yastık nariyer yaparsam yapayım sürekli onları aşıp düşmeye çalışıyordu bende şimdi odasında yer yatağı yaptım daha huzurla uyuyor🫠 Emdirmeyi odasında yap sonra yatağına yatır direkt
ozlemliya istanbul12 beşik dar mı geliyor . Yer yatağı da yapabilirim ama yere çok yakın oluyor ya toz gelir mi üşürmü kararsızım
hasrettecas ozlemliya evet ama gece uyanınca beni görmeyince çok ağlıyor gidince yanına dakşnleşip uyuyor ben giderim diye ara ara bakıp uyuyor Orda olmayınca saat başı kalkıyor bende o güveni vermeye çalışıyorum şuan uyku aralığı uzasın bırakcam tek
pembelianne_ ozlemliya Hubble Nursery Pal Deluxe 5” Hd Wi-Fi Dokunmatik Ekran Portatif Dijital Bebek Kamerası https://app.hb.biz/0i9448t1m1Gf link görünür mü bilmiyorum ama bende bu var
istanbul12 ozlemliya evet beşikte istediği gibi dönemiyor Çok deli yatıyor oğlum malesef Eli kolu bir yerde Günlük süpürüp siliyorum şu anda İkedqn divan yatak aldım ama o da çok büyük geldi Dönüyor dönerken de kendini uyandırıyor Şimdilik böyle çözüm buldum zaten havalar ısınıyor artık
sst97 ozlemliya benim kızım da 10 aylık oldu, emmiyor sağımla besliyorum doğduğundan beri. Odaları ayırmayı yavaştan düşünmeye başladım korkum gece ağladığında duymamak (aslında mümkün değil ama işte) Bunun için de sanırım telsiz işi çözer gibi
tanemtanem ozlemliya 19 aylık bizimle uyuyor park yatağa sığmıyor çok deli yatıyor bizimde pertimiz çıkıyor sabaha kadar oyun parkını yatak yaptım geniş geniş yatsın diye ama gece kalkıp geliyor ağlıyor
ozlemliya tanemtanem kıyamam kuzuma ya . Valla şu sıra banada zor oluyor gece dönüp ayağıyla tekme atmaya başladı. Nasıl beceriyor öyle dönmeyi şaşırıyorum
ozlemliya pembelianne_ evet gözüküyor . Bu telefona bağlanıyor mu acaba . Mesela dışardayken görebilir miyim ?