melikexxx acemianne3 neler yaptınız tam olarak benim bebeğim de 6 aylık sütüm azaldığından doğru düzgün memede bile durmuyor çekip burakıyor 😢
acemianne3 melikexxx düzenli bir şekilde beslendim. Bol su içiyorum. Beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor bulgur tüketiyorum kuru dut, ceviz, fındık kuruyemiş ne varsa ara öğünde tüketiyorum. İki üç gün ağırlıklı olarak bayramda et yedim onunda faydası oldu.
acemianne3 melikexxx ha bide kuzum bebeğin uyuduğunda sende uyu işini gücünü birak gene yaparsın valla bir kaç gün eşim çocukla ilgilenirken ben uyudum dinlenince de süt arttı.
melikexxx acemianne3 umarım dediğiniz gibi olur çünkü bayram dolayısıyla her gün et yendi ve annemin evindeyim doğru düzgün iş yapmıyorum bebeğime de sağolsunlar ellerinden geldiğince bakıyorlar ancak ne hikmetse sütümün azalması bu döneme denk geldi ben de şaşırdım ama dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler 🙏🏻
acemianne3 melikexxx inşallah işe yarar sende de kuzum stres yapma. Bol bol emzirmeye çalış. Emdikçe süt de geliyor illaki.🙏
badhomian acemianne3 bacım yatmadan ve uyanınca yulaf lapası ye bide malt içeceği benimde sağ göğüs boşluğa düştü 60 cc oldu normalde 180 cc filandı bunları düzenli yaptım bide fotsat buldukça uyku sıvı alımı filan 120 ye geri çıktı gün içinde 200cc çıkıyor totalde şuan sağ taraftan dene ve bana dön lütfen iki saate birde sağdır atlama
acemianne3 badhomian ay benimde sağ göğsüm aynı bir memem çok büyük biri küçük baya eskisi gibi de orda süt dolduğunu da hissetmiyorum arada biraz sızlar azıcık gelir okdr genelde pek süt çıkmıyor ordan
Rmys_27 power pup sağım yöntemını dene sütün gelsede dene gelemsede dene sağım makınen varsa ınternete yaz yontem cıkıyor ben onunla artırdım bıde bol su ve uyumak baska cok caresi yok ben bol su uyumak ve power pumpla artırmıstım
melikexxx Rmys_27 Rmys_27 ne kadar sıklıkla power pumping yaptınız ve yapmaya başladıktan kaç gün içinde sütünüz çoğaldı acaba
Rmys_27 en az ama en az 3 lıtre su içmen lazım zorlansada iç cunku anne sütünün yarısından fazlası su su içmezsek malesef azalıyor bıdr stresyapma sureklı benım sütüm yetıyor benım sütüm gelcek doycak bebegım doyuyor de ilk baslarda bende böleydım sonra akısına bırakıp bu dediğim yötemleri yaptım stres sütün en en buyuj düşmanj malesef
acemianne3 Rmys_27 haklısınız ya stres en önemlisi suyu çok fazla tuketebilen biri değilim ama günde altı yedi bardak zorluyorum kendmi galiba daha fazla icmem lazım biraz biraz düzeldi ama bir arkadaşımız demiş sağ göğüs boşa düştü diye o durum da var şu an iki aydır felan böyle geliyor süt ama yoğun değil farkındayım yani. Hatta o göğsüm diğer göğsüme göre çok küçük kalıyor
Rmys_27 melikexxx gunde bır kez yapıyordum cok fazla yapmamak lazım zaten en az 1 en fazla 2 yapmak lazım yaptogın zaman hememn ıkı uc gub sonra fazlalasıyor zaten cunku ne kadar ıstek o kadar üretim ne kdar bosalırsa meme o mdd süt üretmem lazım dıyor