sinbebi Kızlar ilk ne zaman yaşlandığınızı hissettiniz ben az önce otururken belim ağrıyor diye sırtıma yastık koyunca anladım maalesefff🤣🤣💖🥹🧑🧑🧒☕️🤪
Marianne sinbebi evin yanında takılan ergenleri uyardığımda tamam teyze bir daha yapmayız dediğinde 🥹 uyarmak benim ne haddime bir de teyze kelimesini duyunca artık yaşlı kategorisinde olduğumu idrak ettim 🥲
nutellaaaaa sinbebi ben tv karşısında uyuya kalarak ve artık kışı sevdiğim için artık yaşlandım galiba 😀
sinbebi nutellaaaaa ayyy eveett açtığım hiçbir dizi ya da filmi bitiremiyorumm uyuyakalıyorum direkt ben meğerse çoktan yaşlanmışım🤣🤣🤣
sinbebi dani2711 30 a 1 kaldı halbuki daha dün yirmilerimin başlarındaydım ve ünivesitedeydim ahh gençlik ahhhhh🥹🥹🥹🥹
emooo Bir gün market tezgahindan birşey alıyordum tezgahtar kadın abla dedi o zaman da 30yasindayim kadına baktım 35-40arasi duruyordu. Eve geldim o kadın kaç yasindadir dedim esime o da dedi senden biraz filan büyüktür. O an anladım ki yaslanmisim. Normalde de minyon tipliyim gören şaşırır cocugum olduğuna hatta sorarlar filan bekar mi diye eşimin taraf düğünlerde. O kadın beni çökertti 😂😂 şuan 32yasindayim
emooo Merveaslan1 ayy bilmiyorum alınganlık mı ettim ilk defa denildi bana 😂 çok bozuldum tabi orda belli etmesemde
Mavigokyuzu sinbebi 2 hafta önce bileğim burkuldu ve düştüm, 2 haftadır bileğimde bir ağrı var, topuklu filan da giyince, normalde böyle ağrı 1 2 güne geçerdi, artık ağrılarım haftalarca sürecek demek ki yaşlandım bea dedim bugün😅