hira0502 Gunaydin kızlar ayılma kahveleri içildi mi😀 Ben her zamanki gibi kpss eşliğinde içiyorum başka türlü Ramazan yetgin videoları çekilmiyor 😄
Nsrn1 hira0502 BongomyaPrensi afiyet olsun inşallah ikiniz de alırsınız emeklerinizin karşılığını 🥰 ben çocukları bahçeye çıkarırken soğuk kahve yapmıştım onu içtim bahçede 😄
Balkizlarim hira0502 Allah kolaylık versin 🌸🤲🏻 Baya işler güçler sonrası oturdum ikinci kahvemi içeceğim birazdan ✨🌼😊
BongomyaPrensi Günaydın🌸 çayımla eşlik ediyorum☕ Önce paragraf ardından dil bilgisi ve vatandaşlik tekrarı yapacağım bugün 💃
hira0502 BongomyaPrensi ayy kolay gelsin. İnşallah bende yakın zamanda tekrar aşamasına geçebilirim 😊😊
BongomyaPrensi hira0502 vatandaslikta başlardayim henüz Ben geri dönüp sürekli tekrar yapıyorum unutmamak için unutulmaya çok meyilli çünkü 😃
hira0502 BongomyaPrensi ben vatandaşlıktan sadece soru çıkan konulara çalışmayı düşünüyorum çünkü bazı konulardan yıllarca hiç soru çıkmamış. Siz nasıl çalışıyorsunuz
hira0502 Nsrn1 çok teşekkürler afiyet olsun size de 😇 bizim burada havalar hâlâ soğuk olduğu için soğuk kahveye geçemedik daha 🥲
BongomyaPrensi Nsrn1 afiyet olsun 🌸 İstanbul’a daha yaz gelmedi 😃 soğuk kahve içemiyoruz 😬 En geç Haziran ortası içeriz gibi 😂
mondecaidensecmeler hira0502 afiyet olsun kolay gelsin canım bütün gece uykusuzluğu koca bir kahveyle atlatmaya çalışan ben😂
hira0502 canmanayvesuyu bende çok seviyorum ama biraz videoları uzun olduğu için boş boş oturup izlemek çok sıkıyor beni o yüzden bazen temizlik yaparken kulaklıkla falan dinliyorum hatta o şekilde daha çok aklımda kalıyor 😄😄