biranneminik matmazel72 gayet normal canım kızım 2400 doğdu şuan 16 aylık 10 kilo geçen gün tartildi ebemiz cok güzel normal doğum kilosuna göre dedi.
0lavin0 matmazel72 1 aylığız kız bebek 57 cm 5 kg sadece mama ile besleniyor aptamil presyneo kullanıyoruz 2 satte bi 90 ml
matmazel72 ozlemm266 hemşire bana dedi kendi ayındaki çocuklara göre biraz kilo az ama doğduğunda beri böyle gitmiş oyuzden sıkıntı yok dedi. Dedi hani birden kilo alıp düşmemiş kilosu hep böyle ilerlemiş
matmazel72 kizannesi4 canm hip kullanıyordum baktım ki sadece su gibidir içiyor ama yaramıyor Golden goat aldım 3. Kutusunu bitirdi hemen toparlandı istersen sende onu dene bebeğin içerde onla toparlanır
matmazel72 biranneminik Benm kızım 2800 doğdu. Doğum kilosuda çok düşük değil ama anne karnında dr demişti kızın minyondur acaba ondan mı minik duruyor
matmazel72 kitapsever_ boyu 61 62 cm civarı. Ya görsen çok minik şuan 5 aylık ya 3 aylık gibi görünüyor aldığı kiloyu göstermiyor bende dedim acaba diğer bebeklere göre zayıf mı
ozlemm266 matmazel72 benim kızımda öyle minyon 5 aylıkken 5600 dü.minyon benim bebeğimde . Meme reddi falan yaşadık hep sınırdan aldı. Doktorumuz dediğiniz gibi bu eğride gidiyor dedi. Ek gıda döneminiz güzel giderse daha da alacaktır 🫶🏻
matmazel72 0lavin0 maşallh canım nazar değmesin inş Her bebeğin gelişiminde farklı benim kız zar zor 90 ml içiyor