lilyr Çok ince beyaz renkli birazda geniş tek kat müslin bir emzirme örtüsü buldum. Boynunda da sert bir sünger var ben yukarıdan bakınca görebiliyorum nispeten
00998 hayatcokguzel emziriyordum öyle çıkıyordum dışarı çıkarken ise ya sağım yaptığım sütü ya da mama yapıp çıkıyordum o an hangisi kolayıma gelirse
Merveeemeeliss hayatcokguzel emzirme öngülüğümüz hep çantamızda dikkat çekmicek bi köşede emziriyorum bu park bile olsa çünkü emmek istedimi durmuypr
hayatcokguzel Merveeemeeliss eğer o şekil emzirebiliyorsaniz harika, ben beceremedim emzirme önlüğü ile 😕
Alparslanmom__ hayatcokguzel Arabanızla gidiyorsanız inmeden önce emzirin eğer ki otobüs kullanıyorsanız evden çıkmadan yine yanınızda emzirme önlüğü bulunsun oturduğunuz yerde uygun güzel bir yerde önlüklü emzirirebilirsiniz
hayatcokguzel Alparslanmom__ arabayla dediğiniz şekilde yapabiliyorum ama yürüyüşlerde zorlanıyorum emzirme önlüğünde bebeği göremiyorum konforsuz geldi ya da benim aldığım öyleydi bilmiyorum
Alparslanmom__ hayatcokguzel ben e bebekten almıştım boynumdan bağlıyorum üstten bakabiliyordumçocuğa. Yada böyle bazen sahillerde mescid tarzı şeyler oluyo oraya girip emziredebilirsin
yasemin0000 hayatcokguzel valla ben emmek istediği her yerde emzirdim . Emzirme örtüsü vardı o olmadığı zamanlarda müslin örtüleri seriyordum omzuma. Öyle emiyordu. Görüş açımda çok insan olmamasına dikkat ediyordum sadece