hayatcokguzel Merhaba kızlar, dışarıdayken nasıl emziriyorsunuz örneğin yürüyüşe çıkınca hava almaya çıkınca
ay_adengunes hayatcokguzel ben emzirip altını değişip öyle çıkıyorum 2 saate de geri dönüyorum günlük çıkmışsam, ama avm falansa orda emzirme odasında emziriyorum
00998 hayatcokguzel emziriyordum öyle çıkıyordum dışarı çıkarken ise ya sağım yaptığım sütü ya da mama yapıp çıkıyordum o an hangisi kolayıma gelirse
hayatcokguzel mervebzdmr ya bende öyle yapıyordum ama o da zorlayıcı oldu benim için , emzirme önlüğü aldım o da konforlu gelmedi ya da benim aldığım iyi değildi bilmiyorum
mervebzdmr hayatcokguzel emzirme önlüğünden istediğim verimi bende hiç alamadım hele sıcaklarda bunaltıyo çocuğu göremiyorsun kat kat beni çok bunalttı ne kadarlık bebişiniz
ay_adengunes hayatcokguzel tavsiye ederim karnı tok şekilde çıktığımız içinde keyfi yerinde oluyor uyuyor arabasında
ay_adengunes hayatcokguzel herşeyi hazırlıyorum çantayı bebek arabasını vs. Emziriyorum altını değişip hemen arabasına koyup çıkıyorum 2 saat götürüyor bizi böyle 😍