Pirasalipuding benibenibihetirni evet işte günün anlamı budur, her kadının gelmesi gereken nokta bu 🤌
Pirasalipuding BordoHuniliAnne of evet ya günün sonunda kimse madalya takmıyor evin ne kadar temiz diye, anca yüzüne bakıp “kötü görüyorsun “ diye yorum yaparlar 👀
yasemin0000 Pirasalipuding önceden sadece işe gidiyordum ve tek sorumluluğum oydu şu an çocuk ev işleri eşe karşı sorumluluklar ailelere karşı sorumluluklar 🫣🫣yorucu yani😂
zbzbz Pirasalipuding şu saatten sonra ben az konuşmam lazım Şu saatten sonra ben kimseden sevgi dilenemem Şu saatten sonra ben arkadaşlık kavramına eskisi gibi bakamam Şu saatten sonra ben iyiym der şükreder çocuklarıma bakarım
mommyshark1567 Pirasalipuding Şu saatten sonra ben… uyusam iyi olur 😂 Sonuçta bebeğim uyumuş. (Bitmeyen 4. Ay atağından selamlar) Çok uzun planlar yapmıyorum artık ben 🙈
Kelebek0606 Pirasalipuding Şu saatten sonra kocama acıyıp elimdeki parayı vermem .Ama çok geç hiç param kalmadı☹️
meleklerinannecigi Pirasalipuding şu saatten sonra ben beni önemsemeyeni önemsemem çağırmayanı çağırmam aramayanı aramam