Pirasalipuding masal_ece kim ne demiş kim ne yapmış zerre umrumda değil herkes kudursun😀 Kocaman tebrik ediyorum sizi bu farkındalık mük🤌
Pirasalipuding UrbanMom evet aslında en önemli kişi kendimiziz bu hayatta , en büyük yatırım kendimize yaptığımızdır ❤️ Şimdiden tebrikler diyeyim🌸
UrbanMom Pirasalipuding teşekkür ederim artık küçük bebekten sorumlu anne kısmını geçtim cocuk bile bir birey olduğunu anladı birkaç düşüncemi başarırsam gercekten güzel şeyler olacak 🙂
Pirasalipuding betamom Evet kesinlikle bundan 10 sene sonra o miniklik hallerinden eser kalmayacak bırakalım ev dağınık oluversin🫠
Orenda_ Pirasalipuding “O artık eski ben değilim” diyorum.😁😂Ah şimdi ki aklım olsa heeyy heeeeyy yani😄
burdabirivar Pirasalipuding şu saaten sonra benim kimseye eyvallahım olmaz. Anne olunca her sey degisiyormus gerçekten asla alltan almam selam vermekten cekinmeyen ben selami bile hakedene veriyorum
Pirasalipuding burdabirivar en güzel aydınlanma anne olunca geliyor demekki, çık doğru düşünüyorsunuz🌸
Zambakcicegi_ Pirasalipuding şu saatten sonra laf altında kalmam Şu saatten sonra kimseye minnet etmem
benibenibihetirni Şu saaten sonra degerimi bilmeyenin değerini bilmem Şu saaten sonra anlamak istemeyene kendimi anlatmam
Pirasalipuding benibenibihetirni evet işte günün anlamı budur, her kadının gelmesi gereken nokta bu 🤌
BordoHuniliAnne Pirasalipuding Şu saatten sonra ben, mutfak dağınık, temizlik yapılmadı diye kendimi harap etmem, bu günler geri de kalır ama sağlık geri gelmez.
Pirasalipuding BordoHuniliAnne of evet ya günün sonunda kimse madalya takmıyor evin ne kadar temiz diye, anca yüzüne bakıp “kötü görüyorsun “ diye yorum yaparlar 👀
Ozlemas2020 Pirasalipuding şu saatten sonra kim ne kadar değer kıymet verirse onu görür Şu saaten sonra 1-2 dert ortağı yeter fazlası lüzumsuz Şu saatten sonra kaza olmazsa 3. Çocuk düşünmem 🙂 Şu saatten sonra hayatımda ki en önemli şey sadece çocuklarım ❣️