yakisiklinin_annesi Saat tam 9 da utanmıştım bı anda sallanmaya başladı çok uzun sürmedi bizimkileri aradım hissetmemişler merkez üssü malatyaymış 5.5 büyüklüğünde Rabbim bizleri ve neslimizi muhafaza etsin başka hisseden var mı
MiracAlpinveUmutunAnnesi yakisiklinin_annesi Rabbim toprağa sakinken versin 🥺 Fobi oldu bende deprem. Sürekli sallanıyorum normal hayatımda(Istanbul)
nilbali yakisiklinin_annesi bizde hissettik uyarı geldi ve ardından sallandı kısa sürdü Allah’tan. Gelmiş geçmiş olsun inşallah Allah beterinden korusun
hira0502 yakisiklinin_annesi çok geçmiş olsun banada bildirim geldi ordan gördüm. Allah beterinden korusun inşallah.
barismom yakisiklinin_annesi ayy kayseri’deyiz yerden bi şeyler topluyordum gene başım mı dönüyor dedim yorgunluk uykusuzluk baktım sallanıyor lambalar Rabbim yavrularımızı korusun biz iyi kötü yaşadık bi şeyler
yakisiklinin_annesi barismom allahumme amin bende öyle oldum yerde uzanıyordum bir baktım sallanıyor annemleri aradım dışarıdayiz hissetmedim dediler ama evden çatır çutur ses gelmişti
Rabia_annesi barismom Bende Kayserideyim ama biz kahvaltı yapacaktık ama sallanmadık hissetmedik yani ama büyükmüş
sngldag yakisiklinin_annesi evet ya bizde adıyamandayız eşim bebeği sallıyordu ben uykuda bile sesi duydum beni kaldırdı
yakisiklinin_annesi sngldag evet bir kaç arkadaşım baya hissetmiş Rabbim bizleri ve neslimizi muhafaza etsin