hu33 Bebeğim doğmadan Prima premium internetten almıştık hiçbir sorun olmamıştı en son Migros’tan aldık ama sürekli sızdırıyor bugün bebek eşimdeyken üstünde zıbın ve tulum olmasına rağmen çiş damlaları eşimin ayağına kadar geldi
bestos hu33 Ben de kızıma başta prima premium almıştım ama her kaka yaptığında taşıyordu. Şu an molfix kullanıyorum memnunum.
Asyaveannesi04 hu33 İlk kızımda prima premium care kullandım hiç bir sorun yaşamadım, şimdi oğlum olacak onda da onu kullanmayı düşünüyorum. Prima ile irtibata geçin belki aldığınız yer ile alakalıdır
umaykusunannesii hu33 Çok uzun zamandır kullanıyorum, böyle bir sorun yaşamadım. Beziniz küçük geliyor olabilir mi
mavideniz96 hu33 Yedi aydır Prima kullanıyorum hiçbir şekilde sızdırmadı muhtemelen bez bedeni artık küçük gelmeye başlamıştır ya da iyi bağlanmamıştır
hu33 Asyaveannesi04 ben de bayağı araştırdım hiç taşıma sorunu görmedim neredeyse o yüzden bunu kullanıyordum ama sürekli taşıyor yani 3 saatte 3 tane bez değiştirdiğin zaman oldu
hu33 umaykusunannesii bebeğim 4 kilo bile değil daha 1 numara kullanıyoruz yeni Taktığım hiç çiş olmamış bez bile taşırıyor
byz999 hu33 siz kiloya bakmayın 2 numaraya geçin bence, biz de aynı şekilde 4 kilo değilken yaşadık 1 numarada, bir günde 2 kere taşırdı kakasını. 2 numaraya geçtik taşırmıyor artık hiç
Urassmom34 hu33 prima diğer bezlere göre kalıp olarak bi tık büyük, büyük geliyor olabilir mi? İlk doğduğunda prima sızdırıyor diye değiştirmiştim ama hiçbirinden memnun kalmadım primaya döndüm bebiş de büyüdü aylardır sorun yaşamadım
hu33 0lavin0 sanırım migros‘takilerde bir sıkıntı var internetten aldığımda hiç böyle bir sıkıntı olmamıştı
mmoz hu33 kanatlarını açıp kullanın sızdırmıyor asla prima.Kanat kısmı bezin sağ sol yanlarında yapışık onları açın öyle takın
hu33 byz999 dünden beri taşırmadı hiç bezi göbek deliğini de baya kapatıyor biraz daha deneyeceğim bu şekilde