Birkullanici zarifhanims tebrik ederim ☺gizli olanda hayır vardır. Kimseye şu kadar versin demiyorum bende , illaki sürecim o an sekteye uğruyor kötü enerjiyi alıyorum☺
zarifhanims Birkullanici kesinlikle öyle. Mutlaka bir aksama oluyor. Biz eşimle bir şey alırken yaparken de kimseye anlatmıyoruz. Alınca yapınca görüyorlar zaten. Ne zaman anlattıysak asla hedefimizi gerçekleştiremedim sıkıntılar çıktı
zarifhanims Ftet Baktırın bence bugün mesela ızgara tavuk göğsü üzerine ıspanaklı mantarlı sote ve yanında salata ya da yoğurt yiyeceğim
Ftet zarifhanims bakturdım bu güm bi sorun yok dedi 60 kg benim hani kırılmayan kilo derler ya asla 60 dan aşağı düşemiyorum kalıyorum orda
bestos zarifhanims Sizin adınıza çok sevindimm. Ben de kalori açığı oluşturarak 15 kilo verdim sıfır egzersizle. Hamileyken 25 kilo almıştım şu an 4 kilosu kaldı sadece. Cidden en etkili yöntem bu 🤭
MommyNest zarifhanims Yok kız bir kere anne oldum Yeter Allah nasip etsin inşallah sana hayırlı sağlıklı evlatlar kucağına al inşallah güzelim♥️