barismom Çorap çıkartma huyu ne zaman biter bacılar 🤣 10 aylık çorap çıkartmayı öğrendi hepte sol tarafı çıkarıyor hızlı çekip arkasına düşüyor basıyor yaygarayı çorap nerde diyorum alıp geliyor ayağına koyuyor çok komik 🤣🥲
hayalperest2310 barismom 3 yaşında kızım var hala ayağında çorap göremiyorum çorapla derdi ne bilmiyorum sürekli çıkarıyor evin her yerinde çorapları var artık giydir giydir gına geldi 7 aylık oğlum var o da aynı
Pamukhanim_ barismom 19 buçuk aylık asla çorap sevmez 5 dakika içinde hemen çıkarır birde öğrenmiş çıkar çıkar diyor sadece dışarıya çıkacaksa ayağına giyiyor 😅
mamacitaa_ barismom kizim 8 yasında halen giymez corap, ayağında doğru düzgün çorap gördüğüm olmadi🤷🏻♀️ kardesi de ayni 2 yasinda asla giymezler disari cikacagimiz zaman zor bela giydiririm oda mecburiyetten yoksa giymezler onu da.
barismom hayalperest2310 aman Allahım 3 yaş mı 🤣 bizimkide hiç durdurmuyor ne çorap ne şapka önümüz yaz ama kışta gelecek eninde sonunda ne olacaksa böyle
barismom Pamukhanim_ ne zoru var bu bebelerin çorapla yahu üşütüp hasta olacak ayaktan alınır hemen soğuk 🥲
acemiibirann Çoraba benim alerjim var çocuktan ziyade, yaz kış evde hiç giydirmem giydirmedim ben giyerim kalın ahaha onda yoktur, ayağın yerle teması önemli her sinir ayaktan geçiyor belki çocuklar bize bir şey anlatıyor çıkarmak isteyerek bilemeyiz ahahah
barismom acemiibirann Allâh Allâh öylemiymiş ilk defa duydum bende hasta olacak diye ha bire giydiriyorum
boncuk_29 barismom ayakları buz gibi duruyor giydiriyorum geri çıkarıyorlar sevmiyor bu çocuklar çorabı