Birbebetoannesi Merhabalar, eveeeeeeet yeni bir şehir yeni bir hayat bizleri bekliyor inşallah 🌸 kimler , nereleri yazdı ? Tahmini ne zaman açıklanır acaba 🤗
erikarpuz Birbebetoannesi hangi meslek için tayinler var şu anda ? bir polis arkadaşımız da tayin istedi çıkarsa taşınacak biz evine geçeceğiz sürekli sorup darlamak istemiyorum o yüzden bi size sorayım dedim ☺️
poyrazmom2604 Birbebetoannesi biz mardin batman van muş bi kaç şehir daha vardıda unuttum siz nereleri yazdınızz size tarih ne zaman dediler🫠
Birbebetoannesi poyrazmom2604 biz Mardindeyiz , Bilecik , Ankara , Kastamonu falan yazdık . Bakalım hakkımızda hayırlısı :) 15-22 Mayıs arası diyorlar ama belli olmuyor malum
poyrazmom2604 Birbebetoannesi mardin nasıl güzel mi oturduğunuz yer ilçesi mi yapılacak sosyal aktiviteler var mı avm hastane durumu nasıl
Birbebetoannesi cilekli_soda Artuklu/merkez ilçe güzel. Evim avm yürüme mesafesinde özel hastane de 10 dk falan. Devlet hastanesi 25 dk yürüme mesafesinde. Pek araç kullanmıyoruz maddi olarakta normal yani.
Birbebetoannesi poyrazmom2604 Artuklu merkez ilçe. Evim avm özel hastane yürüme mesafesinde. Devlet hastanesi de 25 dk yürüyerek. Genel olarak memnunuz.