ciftcioglu Kızlar bir türlü motive olamıyorum benimle beraber günlük birbirimizi mıtive edebileceğimiz bir diyet arkadaşına ihtiyacı mvar hedefim 35 kg ben gibi hedefi yüksek olursa çok iyi olur yolumuz uzun
tazeannecikkk ciftcioglu ben 4 haftadır diyetteyim benimde hala vermem gereken 35-40 kilo var sana eşlik ederim 😊
esrnr Bir haftadır yapıyorum daha yeniyim ama gayet iyi gidiyorum tarifler de paylaşırsak çok güzel olur
gllylmaz Emziriyo musunuz acaba 12 kg vermem lazım iki kere niyetlendim ikisinde de sütüm azaldı. Artık diyet demeye korkar oldum 🤦🏻♀️
dilnisinhayal gllylmaz ben emzirerek diyet yapıyorum bir ayda 4,5 kg yağdan verdim bol bol su içmeniz gerekiyor ve diyetteyim diye az yemeyin 🩷
mamacitaa_ ciftcioglu kac kilosunuz 😊 ben de -5 vermek istiyorum ama bayagidir hic ugrasmiyorum bunun için, saldim gitti
hejdjjr Bende 6 7 kilo vermek istiyorum.pek diyet yapamıyorum açıkçası ama dün egzersize başladım evde.bu ara çok popüler bi egzersiz programı var YouTube da GLOW WİTH JO herkes çok zayıfladığını söylüyor bakalım gerçekten işe yarayacak mı 🥹
tazeannecikkk Hayallerhayatolsa ben 105 ile başladım en son tartildigimda 99 dum Perşembe tartı günüm 🌷 sen kaç kilosun
aleyezgn ciftcioglu benimde vermem gereken bir 10 kilom var mxmxmxmx ben bu akıma varım ya herğ beraber bende bugün başladım eskiden spor antrenman beslenme falan harikaydı doğumda sonra saldım felaket hiç olmayan bir göbek oldu eski rutin yemelerime döneceğim🥹