dogakusumx mommyshark1567 kalabalık ortam iyi de gelebilir destek verecek kişiler de varsa. Gündüz çok bi sıkıntımız yok gece başlıyor mesai
mommyshark1567 dogakusumx Annem - babam ve ikizim var yardımcı olabilecek 🙏🏻 annem ikiz çocuk büyütmüş herhalde altından kalkarız 😅🙈
dogakusumx abcgdd benim ki de gece saat başı meme de ilk uyurken desteksiz uyuyor sonra bi saat sonra meme istyor. Bu gece vermemeyi deneyeceğim
twinmom5450 dogakusumx walla her geçen gün daha mı zor oluyor bende kendime soruyorum bazen yürüseler ayrı dert bakalım neler olacak
dogakusumx abcgdd yorumu bugün için yazdım henüz denemedim yeni yattı gece uykusuna bakalım güzel geçer inş gecemiz. Önceden her uyanmada vermiyodum pış pışla geri uyuyodu 2 hakkıdır diyip veriyodum ama şimdi dönmüyor pışpışla uykuya
abcgdd dogakusumx ay benim de öyle .pışpışla uyurdu poposuna patpat yapardım yada diğer tarafa çevirirdim .Şimdi illa o meme ağzına girecek yoksa ne babası ne başka biri asla sakünleştiremşyor .ağlamanın dozajını arttırıyor gitmesem
abcgdd dogakusumx 9 aylık oldu ama hep ben dışında kimse uyutmazdı ama bu kadar meme düşkünü değildi en azından babası emziği ağzına koyunca uyurdu şimdi asla