anne232 En yakın arkadaşım astım hastası bu ara sürekli kriz geçiriyor onu mutlu etmek istiyorum çok yüksek fiyatlı olmayacak ne alabilirim herşeyden mutlu olur ona almadığım ne hediye kaldı bilmiyorum aklıma gelmiyor 🤔🤔🤔
aylaa26 anne232 fincan kupa takı saat tesettürlüyse sal esarp çanta kıyafet yada evine dekoratif şeyler seviyorsa dekor ürünleride alabilirsiniz kadına hediye almak için seçenek çok aslında
princessmom_ anne232 Herşey almışsınız bence en güzel hediye sizin gibi arkadaşa sahip olması 🫠 Bu devirde zor böylesi..
anne232 aylaa26 Arkadaşım bekar bu güne kadar yazdıklarınızın hepsini aldığım için zorlanıyorum aynı olmasın ama mutlu olsun istiyorum
anne232 budakrabia Çiçek bende düşünüyorum ama daha mutlu olacağı kullanabileceği bir şey mi olsa diyorum aklıma gelmiyor
anne232 boncuk_29 Ceyizine cok şey aldm daha evli değil geçende konuştuk artık almak istemiyorum birazda o zaman seçmek istiyorum demişti
anne232 somurtkansirin O kadar az ki resmimiz aramızda kilometreler var yanyana gelince de hiç aklımıza gelmiyor bir de görünce çok mutlu olsun istiyorum
smileylaylom anne232 evi ya da odası için hava temizleyici alabilirsiniz. Astım hastaları tozdan da tıkanıyor belki ona iyi gelir
Tugcebb anne232 çoğu şeyi almışsınız, hediye değilde onu mutlu edecek, kafasını dağıtacak bir organizasyon etkinlik yapsanız?
anne232 Tugcebb Yanında olsam öyle şeyler yaparım ki hatta en büyük hediye yigenleriyle gitmem olur keşke gidebilsem 😣😓