yagmurkokusu_ alpmila gece uyuyamam öğrenmeden foruma aklıma gelince giriyordum şimdi saat başı girerim meraktan 😂 😂
nurzeyd06 yagmurkokusu_ metekaanmomm alpmila metekaanmomm Tatlican yagmurkokusu_ benibenibihetirni boncuk_29 kubyus Kızlar kargo bugün geldi ben büyük bir merak ve heyecanla açtım ve hayal kırıklığına uğradım eşim bana ne alakaysa drone almış hshshajd paketi açınca sinirden ağladım desem yeridir aradım ve şaka yapıp yapmadığını sordum ciddi ciddi beğenmiş ve almış ben evli çocuklu kadınım nerde kullancam şehir şehir geziyorum sankş dedim hiç beğenmedim iade edecez bunu dedim ama çok çok sinirlendim anlatamam şu an kargo karşımda duruyo çöpe atmamak için zor duruyorum Eşimde kalbimi kırıyosun ama çok farklı o gözlüğü var o nereye giderse görüyosun cart curt anlatıyo ben asla duymuyorum sinirden o paraya ben neler neler alırdım dedim hala da sinirliyim valla sinirden gülüyorum artık
yagmurkokusu_ senaninn etiketlicem hepinizi ama siz öğrenirseniz beni etiketleyin 😂 ben anneler gününde hediye alamadım yaptıklarım yeter sana 5 sene dedi bari sevineyim diyim arkadaşım böyle güzel hediye almış miktarda belirtmiş 😂
senaninn yagmurkokusu_ tamam kim önce görürse diğerini etiketlesin 😂 ay bence telefonn ya kesin kız bildi diye yok değil dedi 😂
yagmurkokusu_ metekaanmomm 100 bine hangisi var kız ben 2.500 almıştım taş çatlasın 12 15 olsun roborock dersek oda en fazla ne kadar ki yapay zekaya sormaya gidiyim 😂