nazlicanq Kızlar resmen kandırılmışız 44 günlük oldu 4 gündür ağlıyor uyumuyor dalamıyor bu nasıl olcak böyle hani kırkı çıkınca düzelecekti Allah aşkına akıl verin bana
cokbilmismom nazlicanq uydurulmuş bir set benim oğlumun 40 gun sesi çıkmadı sonra bir başladı gecelerceeee ohoo 4. Ayda bitti😂😂
mmoz nazlicanq 44.günden selam dünden beri uyuyor dalmaya yakın buziki orhan ve beyaz gürültü dinletince uyuyor ama çok değişken bazı gğn 1 saat yatat bazı gün 15
ayshababy02 nazlicanq ah banada öyle dediler 20 gün geçsin düzelir 40 çıksın 2 aylık olsun yok 6 aylık yok emekleme yok 1 yaş düzelme yok bacım bunlarda 😆😃😃 her uyutmada zorlandımda bunları tekrarlıyorum
beyzzsenturkk_ nazlicanq kolikse gazlıysa bilemem ama normal bebekler 2. ayın gelmesiyle tıkanıyor 3. aya kendisi cıkarmayı öğreniyor geçiyor
cokbilmismom nazlicanq zor günler ama geçecek merak etme. O aylarda sanki sadece ben yaşıyormuşum bu durumları diye düşünürdüm ama büyüdükçe düzen oturuyor
KahveliVera nazlicanq makine değil ya bunlar şak diye düzelsin 😅😅 1hafta 10 gün geçsin düzelir ama bu düzeni sizde uyumlayın ona kolik değilse tabi
huhuuu nazlicanq birde ilk zamanlar insanın gücü sabrı oluyor zamanla o enerji sabırda kalmıyor. 10 aylık olacak gittikçe zorlaşıyor
ayshababy02 nazlicanq daha başka oluyor ilk günler gibi değil gece gündüz ayrımı başlıyor mesela beslenmek istedinde direk uyanmıyor ataklar vs oluyor onlarda geçiyor herşey daha başka oluyor ama hiç bir şey kolay olmuyor onlara uyum sağlıyoruz
alya_linamoms nazlicanq 40 u çıkınca düzelir 3 ay bıtınce yarı yası bıtınce yası bıtınce duzelır dedıler 17 aylll her geçen gün daha kötü🤣
Gupse07 alya_linamoms annem diyor ki evlendirdik sizi colugunuz cocugunuz oldu hala derdiniz bitmiyor 😂 analik delilik diye bosuna dememisler
Gupse07 nazlicanq benim kiziminda 40i ciktiktan sonra ayni sekilde olmustu bir sure sonra kendiliginden gecti. O donem beyaz gurultu sesi elim ayagim olmustu bide bol bol disari cikardim temiz hava alsin diye