Frdbgmgnc mrym66_ hala düzen oturmadı ama emme süresi uzadı geceleri saatte bir emziriyodum şimdi 2 yada 3daati buluyor
mrym66_ nhlaslan ne zamandan beri böyle acaba benim kızım 43 günlük gündüz uykusu pek fazla yok gecede 3-4 kere uyanıyor bazende gece uyanık kalıyor
nhlaslan mrym66_ 2. Ay aşısı olduktan sonra düzeni bozuldu. Gece 2-3 e kadar uyumuyor. Gündüz uykuları memede uyuyakalmalar haricinde neredeyse yok. Gece 2-3 de artık takatii kalmayıp uzun yatıyor
Tuba01 mrym66_ benim yaklasik 25 gundur geceleri duzenli yatiyor gun icerisindede sekerleme ve 1 kere derin uykuya yatiyor 2 saat
ElifHuseyin Sukusu_ ben uyandırınca geri uykuya çok zor dalıyor😞 o yüzden 5-10 dk olsa uykusunda emziriyorum
Sukusu_ ElifHuseyin uyandırıyorum derken ben de uykusunun içinde emziriyorum aynen 5-6dk ancak emiyor. Kilo alımı nasıl sizin
ElifHuseyin Sukusu_ geçen ay çok iyiydi 1 kilo 200 gram almıştı. cumartesi doktor kontrolü var ancak bu ay fazla kilo almadı fark ediyorum😔gece beslenmesi yüzünden diye düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek
nhlaslan Omerasaf38 gece 2-3lere kadar uyumuyor. Gündüz de memede uyumalar haricinde neredeyse hiç uyumuyor. Taakati kalmayıp gece 2-3 de pes ediyor…yoksa nerdeee soluksuz 6 saat uyumak 😣
Gulfem07 EEslem uyanmaz mi hiç uyanır benim oğlan aç kaldi mi gözü dönmüş şekilde uyanıyor mamayı yapana kadar 2 dk bekleyemiyor :)