Ozge_AyazEfee Deletedmom115 ya daha önce ocean aldım İnternetten ama bilindik sitelerdi. Möllers i bulamadım ama. Eczane ile uğraşmayalım İnternetten halledelim dedim ama bakalım.
Mom091 Ozge_AyazEfee evet 1-2 saat kadar önce bende post açmıştım hatta. Hala cevap vermediler. Verdikleri an size de yazacağım aklımdasınız🥰
Ozge_AyazEfee Mom091 şimdi gördüm postunuzu 😊 ocean multi balık yağı kullandık portakal aromalı onu Bayaa sevmişti. Ama möllers i daha çok tavsiye ediyorlar diye ona geçmek istedim. Kumar oynadım birazcık galiba 🤦🏻♀️ umarım bunu da sever oğlum 🤦🏻♀️
Mom091 Ozge_AyazEfee ben ilk defa alacağım. Bu daha iyi dediler diye ondan alayım direkt dedim bende. Deneyelim bakalım nasılmış😊 rica ederim bu arada🌸
Mom091 Ozge_AyazEfee şimdi mesaj geldi. Whatsapp üzerinden doğrudan satış yokmuş malesef. Eczaneden alabilirsiniz diyor
eczbett Ozge_AyazEfee merhaba, dermoeczanem’de var. Bu site güvenilir orjinal ürünler satıyor ben sürekli alışveriş yapıyorum tavsiye ederim.
eczbett Deletedmom115 eczacı kendisinden alın diye öyle demiştir 😂 güvenilir sitelerden alınabilir ben alıyorum eczacıyım 🥰
Deletedmom115 eczbett Açıkçası bana da mantıklı geliyor eczaneden gidip almak çünkü merdiven altı şeyler çok fazla. Güvenilir neresi vardır bilemedim bakmadım da varsa alabilirsiniz tabii 🌸🤗
eczbett Ozge_AyazEfee benim eczanem yok ne yazık ki bilemiyorum fiyatını. Ama genelde internetten daha yüksek oluyor eczanelerde. Bi de böyle ürünler karlı satılıyor tanıdığınız eczane varsa güzel bir indirim yapabilir.
Ozge_AyazEfee Mom091 🙏🏻 güvenilir siteler buldum ama önce tanıdık eczanelere de soracam fiyat karşılaştırması yapıp öyle alayım bari 🤷🏻♀️
Ygz Ozge_AyazEfee merhabalar ben 2019 da sordugum zaman 170 180 arası bisey demişti eczane yanlıs hatrlamıyosam eğer . Ayrıca epttavm de güvenilir bende bi kac kez nutrigen vs aldım🙃 genelde kırmızıbeyaz dan alıyorum dermoeczane akakceden de aldığım seyler oldu bunlarda güvenilir☺️
Ozge_AyazEfee theQueen dermoeczanem önerildi ecem ama önceliği eczanelere verecem sanırım. Kırmızı beyaz da yok.
YK_ Ozge_AyazEfee eptt devvitrin den mustela sampuan ve sabununu almıştım uygun fiyata aynı ürün geldi
Tuva Ozge_AyazEfee Merhaba Ben iki gün önce eczaneden 130 tl aldım. Trendyolda da var yalnis hatırlamıyorsam 136 tl gibi bir fiyattı ☺