Damla_K Ozge_AyazEfee canım 130 TL firma ürünü oldugu icin eczanelerde fiyat degismiyo. Nete güvenemedigim icin eczaneyr siparis verip aldım ben nette daha mı uygun fiyatı
Ozge_AyazEfee Emir7227 evet onu biliyorum eğer eczanede daha uygun ise oradan alayım bende. Onun için sormuştum 😌 araştırayım en iyisi eczaneyi de
Ozge_AyazEfee annediyebiri EPTTAVM devvitrin firması güvenilir mi acaba duydunuz mu hiç peki? Sizin söylediğiniz satıcıya denk gelemedim de
Ozge_AyazEfee Janss yok 🌹 baktım. Kırmız beyaz eczane nede yok. EPTTAVM devvitrin diye bir firma var nasıl acaba, hiç duydun mu 🤔
Deletedmom115 Eczaneden aldığım zaman eczacıya sormuştum internetten bu tür vitamin vs alınmamalı dedi. Ben hiç almadım aldığım tek şey sambucol takviye gıda. Onun harici eczaneden alırım.
Ozge_AyazEfee Deletedmom115 ya daha önce ocean aldım İnternetten ama bilindik sitelerdi. Möllers i bulamadım ama. Eczane ile uğraşmayalım İnternetten halledelim dedim ama bakalım.
eczbett Deletedmom115 eczacı kendisinden alın diye öyle demiştir 😂 güvenilir sitelerden alınabilir ben alıyorum eczacıyım 🥰